Hosszabbítana Dzsudzsákkal a Dinamo

2014. July 6. Sunday in Egyéb, Hírek

Dzsudzsák Balázs
Bár az utóbbi hetekben több klubcsapattal is hírbe hozták Dzsudzsák Balázst, a Dinamo Moszkva magyar válogatott középpályását, Guram Adzsojev sportigazgató szerint várhatóan szerződést hosszabbít vele az orosz együttes.

 

A Besiktassal, a Benficával, a Lazióval, az Interrel és a Liverpoollal is összeboronált játékosra igényt tartanának a moszkvaiak, Dzsudzsák meg is kezdte a felkészülést a csapattal az ausztriai edzőtáborban. Eddig mindkét edzőmérkőzésen gólt szerzett, betalált a szlovák első osztályba frissen feljutott Podbrezova (2-0), illetve az osztrák Austria Wien kapujába is (3-2).

“Amit Dzsudzsákkal kapcsolatban elmondhatok az, hogy nagyon közel állunk vele a szerződése meghosszabbítása ügyében” – nyilatkozta az egykori diósgyőri légiós, Adzsojev. Dzsudzsákot jelenlegi szerződése 2015. december 31-ig köti a Dinamóhoz. “A játékos jó állapotban van, gólokat lő, gólpasszokat ad, és úgy gondolom, ha élvezi a játékot, akkor nem vágyódik sehova. Az ő vágya megegyezik a klub elképzelésével, egyaránt szeretnénk bejutni a Bajnokok Ligájába, és miután ugyanaz a cél, ezért közösen is szeretnénk tenni valamit.”

A sportigazgató elmondta, közel hasonló a helyzet a másik légiós, Cristhian Noboa ügyében is. “A világbajnokság miatt másfél hónapja nem találkoztam vele, de amint megjön, vele is egyeztetünk. Kíváncsiak leszünk, mit gondol a folytatásról, megváltozott-e a véleménye bármiről is. Szeretnénk megtartani, mert nagyon jó játékosnak tartjuk, aki segíthet a Dinamónak. Minden tőle függ” – mesélte az ecuadori középpályásról, aki a vébén egy percnyi játéklehetőséget sem kapott.

A Dinamo előtt még négy edzőmeccs áll júliusban, vasárnap este a cseh Sparta Prahával, 15-én a német Eintracht Frankfurttal, 18-án az ukrán Metalist Harkival, 24-én pedig az Udinesével játszik.

Hétfőn egy másik moszkvai együttes is edzőmeccset vív, a Lokomotiv a cseh Viktoria Plzen ellen lép pályára. Az oroszok győzelmére 1.90 az odds, a döntetlenre 3.60, míg a cseh együttes sikerére 3.20 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply