Di Maria vb-jének is vége

2014. July 6. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Angel di Maria
A Real Madrid és az argentin válogatott támadója combsérülést szenvedett a belgák elleni negyeddöntőben, és számára ezzel véget is ért a világbajnokság.

 

A világbajnokság szombati negyeddöntőjében Argentína és Belgium csapott össze, és a dél-amerikaiak 1-0-s sikerrel jutottak a legjobb négy közé. A dél-amerikaiak egyik legjobbja Angel di Maria volt a vb-n, a Real Madriddal Bajnokok Ligáját nyerő szélső hazája válogatottjában is a legjobbak közé tartozott a brazíliai vb-n, és a belgák ellen is aktívan kezdett. Azonban a 31. percben egy gyors kontra végén a combjához kapott és nem is tudta folytatni a játékot. Di Maria két perccel később kénytelen volt elhagyni a pályát, és a meccs után az is kiderült, hogy számára ezzel véget ért a világbajnokság.

A játékos ügynöke szerint a labdarúgó sérülése komolyabb a vártnál, az első vizsgálatok szerint Di Maria izomszakadást szenvedett, és így biztosan nem léphet pályára a hátralévő két meccsen. Jorge Mendes beszámolója szerint a komolyabb vizsgálatok még várnak a játékosra, de az argentin válogatott orvosai szerint nagyon kevés az esély rá, hogy Di Maria vállalni tudja a játékot.

“Di Maria sérülése nagyon sokba kerülhet” – kommentálta szűkszavúan játékosa sérülését Alejandro Sabella, az argentinok szövetségi kapitánya.

Argentína ellenfele az elődöntőben Hollandia lesz, amely Costa Ricát tizenegyesekkel verte a negyeddöntőben.

Hollandia döntőbe jutásának az oddsa 3.30, a döntetlenre 3.30, Argentína győzelmére 2.40 a szorzó. Arra, hogy Lionel Messi gólt szerez, 2.25 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply