Holland szélsőt igazolhat a DVTK

2014. October 22. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Szivics
A DVTK formájával nincs nagy gond, ennek ellenére Tomislav Sivic vezetőedző erősítésen töri a fejét.

 

A diósgyőriek a 11. forduló után a harmadik helyen állnak az OTP Bank Liga tabelláján 21 ponttal, úgy, hogy eggyel kevesebb meccset játszott, mint a riválisok. A csapat lemaradása kilenc pont az éllovas Videoton mögött, de ez már a következő forduló előtt hat egységre csökkenhet, amennyiben szerdán sikerül nyerni a Paks otthonában.

Az ötödik helyezett hazaiak győzelmére 2.60 az odds, a döntetlenre 3.20, a DVTK sikerére 2.50 a szorzó.

A jó szereplés ellenére a szakmai stáb folyamatosan figyeli, hogyan erősíthetné meg keretét, és a hírek szerint hamarosan egy holland szélsővel erősítheti meg az együtteset.

A kiszemelt Julian Jenner, aki az előző idényt a Ferencvárosban játszotta végig, de szerződése lejárta után a klub nem hosszabbított vele. A 30 éves játékos úgy döntött, befejezi a profi futballt, és edzőként folytatja pályafutását, ezért az elmúlt hónapokban a Vitesse utánpótlásában tevékenykedett. Nemrégiben azonban bejelentette, hogy visszatérhet a pályára, ugyanis Magyarországról mutatkozik érdeklődés iránta.

A DVTK-nál elismerték, hogy valóban szóba került a szélső szerződtetése, Tomiszlav Szivics vezetőedző szívesen látná csapatában a holland játékost, de nem ő mondja ki a végső szót. A klub vezetősége szerint még napokba telhet, mire eldől, sikerül-e megállapodni a játékossal.

Jenner 2012 őszén szerződött a Fradihoz, ahol 45 élvonalbeli bajnokin kilenc gólt szerzett, ebből kettőt a Diósgyőr ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply