Szentes Lázár a Haladás új vezetőedzője

2014. October 22. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Szentes Lázár lett a labdarúgó OTP Bank Ligában 11 forduló után nyolc ponttal az utolsó előtti helyen álló Szombathelyi Haladás új vezetőedzője. Elődjét, Artner Tamást kedd délelőtt mentették fel a munkavégzés alól.

A klub kedden este sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Szentessel egy plusz egy éves szerződést kötöttek. A tréner éppen korábbi klubja, a Győr ellen debütál ismét a Haladás élén.

“Engem minden meccs motivál, de azért a Győr mást jelent számomra, mint a többi csapat” – nyilatkozta, hozzátéve, mindent megtesz azért, hogy a Haladást sikerre vezesse.

Az 58 esztendős Szentes 2001/02-ben már volt a szombathelyiek vezetőedzője. A gárdával akkor Magyar Kupa-döntőt játszott, ugyanakkor a gárda kiesett az élvonalból. Először szerdán este tart edzést a Rohonci úton.

Illés Béla sportigazgató, kisebbségi tulajdonos kiemelte: sokat beszélgettek Szentessel az elképzelésekről és hamar sikerült megállapodniuk. Hozzátette: tisztában vannak az edző tudásával, képességeivel, így biztosak benne, hogy segíteni tud a Haladásnak.

spi \ sgj \ hgp

MTI 2014. október 21., kedd 19:23

Related Articles

Leave a Reply