Hodgson nem nézi le az észteket

2014. October 11. Saturday in Egyéb, Hírek, UEFA EURO-2016

Roy Hodgson
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a vasárnapi Európa-bajnoki selejtezős ellenfél, Észtország messze nem ugyanaz a kategória, mint az első fordulós ellenfél, San Marino volt.

 

Az angol válogatott jól kezdte az Eb-selejtező sorozatot, hiszen a Svájcban aratott sikert követően a héten 5-0-ra legyőzte a világranglista utolsó helyezettjét, San Marinót a Wembley-ben. Valamivel nehezebb dolga lesz a csapatnak vasárnap, amikor Észtországba látogat Roy Hodgson együttese, noha a három pont megszerzése itt is kötelezőnek tűnik. Persze a szövetségi kapitány óvatosságra int, szerinte nagyon nagy hibát követnének el, ha ugyanabba a kategóriába sorolnák Észtországot, mint amelyikbe San Marino tartozik.

“Tipikusan az a csapat, amely bárkit meg tud lepni. És bennünket is meglephetne, ha nem készültünk volna fel belőlük alaposan” – kezdte Hodgson a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. “Tipikus skandinávok, márpedig tudjuk, hogy a svéd, a norvég vagy a dán foci is mennyire erős, és milyen nehéz velük – főleg idegenben – játszani. Rendkívül erősek és szervezettek, de ez egy nagyszerű teszt lesz a csapatomnak, hogy megnézzük, hol tartunk. Ezzel együtt magabiztosan várom a meccset” – tette hozzá Hodgson.

Ami az észteket illeti, Magnus Pehrsson válogatottja úgy kezdte a selejtezőt, hogy 1-0-ra legyőzte idegenben Szlovéniát, igaz, utána ugyanilyen különbséggel kikapott Litvániától, ugyancsak idegenben. Az észtek a 2012-es Európa-bajnokságról csak pótselejtezőt követően maradtak le, miután kikaptak az írektől, most egyenes ágon szeretnének kijutni az Eb-re. Nem segíthet ebben az angolok elleni meccsen Ken Kallaste, akit kiállították a litvánok elleni meccsen, így ő eltiltás miatt nem játszhat a hétvégén.

A vasárnapi meccsen a hazai pályán játszó Észtország győzelmére 13.00 az odds, a döntetlenre 6.00, Anglia sikerére pedig 1.28 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply