Neymar és Messi kezd összeforrni

2014. October 11. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi
Lionel Messi után Neymar is dicsérte a két játékos között kialakult kiváló kapcsolatot, a brazil reméli,hogy ez a Barcelona javát szolgálja.

 

A Barcelona játéka az idei évre alaposan átalakult, a katalánok nyáron szerződtetett edzője más elképzelésekkel küldi pályára csapatát, mint elődei. Luis Enrique természetesen nem szakított az alapokkal, de bizonyos pontjain nem félt hozzányúlni a kialakult játékrendszerhez.

Az egyik nagy változás, hogy Messi kicsit hátrébb húzódott, sokkal inkább az előkészítésben vesz részt, mint sem a támadások befejezésében. Ez már meg is látszik, míg az argentinnak idén kevesebb dicsőség jut, addig a társak számolatlanul rúgják a gólokat a passzaiból.

Korábban Neymar már jelezte, hogy kapcsolata a négyszeres aranylabdással új szintre lépett, a brazil egyike azoknak, aki rengeteg találatot szerez idén Messi passzai által. Az argentin pedig kijelentette, hogy Neymar nem is olyan sokára a világ legjobbja lehet.

“Egyre jobban értjük egymást a pályán. Folyamatosan javul a játékunk, és remélem, hogy ezzel segíteni tudunk a Barcelonának is” – jelentette ki Neymar.

A két támadó szombaton egymás ellen lép pályára, a brazil és az argentin válogatott ugyanis egymással csap össze.

“Viccelődtünk egymással a barátságos meccs kapcsán, mondtam neki, hogy lőjön két-három gólt, csak mi nyerjünk” – jelentette ki a brazil.

A Barcelona a bajnoki szünet után az Eibart fogadja jövő szombaton: a hazai győzelem oddsa 1.10, a döntetlenre 9.00, a vendégek sikerére 21.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply