Stieber és Korcsmár sérült

2014. October 11. Saturday in Hírek, Magyar válogatott, UEFA EURO-2016

Korcsmár Zsolt

Noha Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt kisebb sérüléssel bajlódik, Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya szerint minden játékosa készen áll a románok elleni Eb-selejtezőre.

 

Pénteken megérkezett Bukarestbe, a szombati, románok elleni Európa-bajnoki selejtező helyszínére a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek szövetségi kapitánya, Dárdai Pál tartott is a Nemzeti Arénában egy edzést. A tréninget követően a három meccsre megbízott szakember elmondta, hogy megilletődöttnek látta az edzés elején a játékosait, de szerinte ezzel nincs semmi baj, inkább ilyenkor jöjjön elő, mint a mérkőzésen.

“Az idősebb játékosok idővel úgy reagáltak, ahogy én, szóltak a fiataloknak, és onnantól teljesen jól zajlott az edzés. Jobb, ha most jön ki a megilletődöttség, mint ha a meccsen” – fogalmazott Dárdai.

A magyar válogatottból két játékos, Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt is kisebb sérüléssel bajlódik, Dárdai még nem tudja, hogy ők vállalják-e a játékot szombaton, ez csak közvetlenül a mérkőzés előtt dől el. A várható kezdőcsapatról a szövetségi kapitány pont Stieber és Korcsmár sérülése miatt nem akart semmit elárulni, de azt elmondta, hogy szerinte a játékosok már érzik, hogy kik lesznek benne a kezdőben.

“Mindenkihez odaléptem, akire fontos szerep vár, mindenki megkapta azt az impulzust, nézést, két-három mondatot, amire ilyenkor szükség van. Mindenki készen van. Hogy mi vár még rájuk? Én már békén hagyom őket, nem akarom kiszedni az agyukat, a lelküket, legyenek koncentráltak” – mondta Dárdai Pál.

A hazai pályán játszó románok győzelmére 1.75, a döntetlenre 3.60, a magyarok sikerére pedig 5.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply