Háromgólos hátrányban az Újpest

2014. December 10. Wednesday in Egyéb, Hírek

Nebojsa Kosovic
A magyar labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágójára kerül sor szerda este a Szusza Ferenc Stadionban: az Újpest FC a Ferencvárosi TC-t fogadja.

 

A hazaiaknak háromgólos hátrány kellene ledolgozniuk a továbbjutás végett, hiszen az oda-visszavágós párharc első felvonásán 4-1-es vereséget szenvedtek a Fradi otthonában. Azon az összecsapáson a zöld-fehér mezesek parádéztak az első félidőben, főleg Busai Attila, aki a 11. és a 29. perc között három gólt is szerzett, majd öt perccel később Holman Dávid gólja már a negyedik találat volt – az újpestiek csak a hajrában tudtak szépíteni.

Az Újpest a kupavereség után a bajnokságban is kikapott, a Diósgyőri VTK otthonában 2-1-es vereséget szenvedett. Bár Nebojsa Vignjevics csapata nem játszott alárendelt szerepet, a 94. percben mégis kapott egy újabb gólt, így pont nélkül tért haza Miskolcról. A szerb szakember fontos összecsapásról beszél a szerdai, Fradi elleni meccs kapcsán, játékosaitól pedig a maximumot várja, ami reményei szerint győzelemmel fog párosulni.

“A bajnokság vasárnap véget ért, sokan már őszi értékelésekkel foglalkoznak, azonban mi előttünk még egy nagyon fontos mérkőzés áll” – idézi az ujpestfc.hu Vignjevicset. “A játékosoknak elmondtam, nem számít a fáradtság, a maximumot kell adniuk szerdán, ugyanis a Ferencváros ellen nem lehet könnyelműen játszani. Támadó szellemű futballt fogunk a pályára vinni, nem adhatunk teret a Ferencváros játékosainak. A visszavágón csak a győzelem elfogadható, három gólt szerezni nagyon nehéz lesz, de egyértelműen ez a cél, más nem jöhet szóba.”

A Fradi összességében sokkal jobb formában van, hiszen tétmérkőzésen október közepe óta nem szenvedett vereséget, a legutóbbi négy meccsét pedig egyaránt megnyerte.

Az Újpest FC győzelmét 2.15 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a Ferencvárosi TC sikerére pedig 3.20 az odds. A szorzók a rendes játékidőben elért eredményekre értendőek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply