Harmadszor is Diósgyőr-Videoton

2013. December 4. Wednesday in Hírek, Magyar kupa

Tomislav Szivics

Másfél héten belül harmadszor csap össze egymással a Diósgyőr és a Videoton labdarúgócsapata. A sort november 24-én egy bajnoki nyitotta, amelyen Kleinheisler László és Kovács István révén hiába vezetett kétszer is a Videoton, a hazaiak Bacsa Patrik, illetve Gohér Gergő révén mindkétszer egyenlíteni tudtak.

 

Az egy héttel ezelőtti Magyar Kupa-nyolcaddöntő első mérkőzése már stabilabb védelmeket hozott, így Székesfehérváron nem esett gól, de a 0-0-s döntetlen veszélyes lehet a diósgyőrieknek. Így véli ezt Zoran Kosztics is, aki a Győri ETO elleni bajnokin szép fejesgólt szerzett.

“A 0-0-s eredmény ugyan jónak tűnik, de nem szabad elfelejteni, hogy ha a Videoton most betalálna, akkor az idegenbeli gól miatt nekünk már kettővel kellene válaszolni a továbbjutás érdekében” – nyilatkozta a szerb középpályás, aki úgy vélte, a szerdai MK-mérkőzésen nem lesz elég a száz százalék, dupla olyan jól kell futballozni az általa legjobb magyar csapatnak tartott Videoton ellen.

A Fehérvár nincs bombaformában, a szurkolók egyre elégedetlenebbek a mutatott játékkal. A csapat legutóbbi öt tétmérkőzése közül mindössze egyet nyert meg, a Dunaújváros elleni Ligakupa-csatát 3-0-ra. Ugyanazon sorozatban 4-1-re kikapott viszont a Pakstól, míg a már említett két Diósgyőr elleni döntetlen után a hét végén úgy játszott 1-1-et Szombathelyen, hogy a mérkőzés túlnyomó részében emberelőnyben futballozott.

“Rendkívül nehéz mérkőzés vár ránk Diósgyőrben, de nagyon elszántan lépünk majd pályára, és mindent elkövetünk a továbbjutás érdekében” – nyilatkozta a Videoton brazil középpályása, Nildo, aki elmondta, lassan utoléri önmagát, és képes lesz a legjobb teljesítményre, míg csaptában látja azt a potenciált, ami a bajnoki arany megszerzéséhez szükséges.

A szerda esti kupavisszavágón a Diósgyőr sikerére 2.75 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Videoton győzelmére 2.20 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply