A Fradi elleni sikerből merít erőt a Pécs

2013. December 4. Wednesday in Hírek, Magyar kupa

Emil Lorincz

Előnyösebb helyzetből várhatja a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját a PMFC labdarúgócsapata, amely az első mérkőzésen 1-1-es döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként. A Bozsik Stadionban a hazaiak Ayub Daud révén az 50. percben szereztek vezetést, kilenc perccel később Mohl Dávid egyenlített.

 

A Pécs kiváló formában van – leszámítva a zalaegerszegi Ligakupa-vereséget – utoljára éppen a Honvédtól kapott ki: október 19-én 3-1-re. Azóta viszont hihetetlen szériát produkált a csapat, a Diósgyőrrel 1-1-et játszott, majd idegenben előbb a Haladást verte 3-1-re, majd a hét végén a Ferencváros 2-1-es legyőzésével aktív szerepet játszott Ricardo Moniz menesztésében.

Dibusz Dénes kapus szerint a Fradi legyőzése olyan tett, ami óriási lökést adhat a Magyar Kupa-mérkőzés előtt. “Jobb helyzetben vagyunk, ezt a lehetőséget nem szabad elrontani. Ha koncentrálunk, és jól futballozunk, bejuthatunk a legjobb nyolc közé” – mondta. Szatmári Lóránd ugyancsak azt hangsúlyozta, hogy a Fradi elleni idegenbeli sikerből muszáj erőt meríteni, de majd kiderült, ez mihez lesz elég.

Persze a Honvédot sem kell félteni, a kispestiek is szeretnének negyeddöntőbe jutni, és az NB I-es mérlegből kiindulva nem is esélytelenek. A csapat ugyanis nyolc idegenbeli mérkőzésén mindössze kétszer (Diósgyőrben és Kecskeméten) kapott ki, az MTK, a Paks és az Újpest otthonában 1-1-es döntetleneket játszott, viszont vendégként legyőzte a Videotont, a Fradit és a Kaposvárt.

A Honvédban nem játszhat a kiállított Hidi Patrik mellett a Magyar Futball Akadémián nevelkedett három fiatal, Moga Sergiu, Remes Sebastian és Csontos Ádám sem, mert a klub kedden, közös megegyezéssel szerződést bontott velük.

A Pécs győzelmére 2.20 az odds, a döntetlenre 3.20, míg a Honvéd sikerére 2.90 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply