Geráék a Manchester Cityt fogadják

2013. December 4. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Zoltan Gera

Gera Zoltán együttese, a West Bromwich Albion az egyre jobb formába lendülő, de idegenben nem túl acélos Manchester Cityt fogadja a Premier League-ben. A magyar játékos ismét szerepet kaphat.

 

Az angol labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában a Manchester City a West Bromwich Albionhoz látogat szerda este. A hazaiaknál tíz hónapos kényszerpihenő után Gera Zoltán a múlt szombaton tért vissza, igaz, csak két percet játszott. “Nagyszerű érzés volt visszatérni” – mondta Gera a Manchester City elleni meccs előtt. “Nehéz 10 hónap volt, de gyorsan eltelt és az a legfontosabb dolog, hogy felépültem és jól vagyok. Egyáltalán nem fáj a térdem és erősebbnek érzem magam, mint valaha. Én csak jól, és természetesen sokat szeretnék játszani, ez a fontos számomra. Remélhetőleg a legjobb formámban tudok visszatérni” – nyilatkozta a magyar válogatott játékos.

Nem lesz azonban könnyű dolga a WBA együttesének, hiszen az utóbbi időben hazai pályán gólgazdag győzelmeket arató Manchester Cityt látják vendégül. Igaz, a kékek főleg otthon szerepelnek jól, idegenben kevésbé megy nekik a játék, eddig csak egyszer tudtak az idei bajnokságban saját stadionjukon kívül nyerni, még októberben 3-1-re verték a West Hamet, viszont a legutóbbi két bajnokijukat egyaránt elveszítették vendégként a Chelsea-vel és a Sunderlanddel szemben.

Az idegenbeli meccsek pozitív oldalát próbálta megfogni Gael Clichy, a City védője. “Viszont a Cardiff, az Aston Villa és a Sunderland ellen is jobban játszottunk, csak nem volt szerencsénk. Egyre jobbak leszünk, és lassan idegenben is elkapjuk a fonalat.”

A West Bromwic Albion-Manchester City mérkőzésen a hazai győzelemre 6.25, a döntetlenre 4.33, a vendég sikerre pedig 1.57 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply