Hajnal kihagyhatja a szombati bajnokit

2015. April 18. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Thomas Doll
A labdarúgó NB I legjobb formájában lévő csapata, a Ferencváros az egyik legrosszabb formában lévő együtteséhez, a Haladáshoz látogat szombaton délután a bajnokságban.

A Haladás a legutóbbi öt bajnokijából hármat elveszített, az utolsó fordulóban beleszaladt egy 7-0-s pofonba a listavezető Videotonnal szemben, a Fradi viszont az Újpest sima, 2-0-s legyőzésével hangolt erre a meccsre. A szombathelyiek 18 ponttal a 14. helyen állnak a tabellán, a már kieső Pápának ugyanígy 18 pontja van, a sereghajtó Dunaújvárosnak pedig 17. Ezzel szemben a Ferencváros megelőzte az MTK-t, és feljött a második helyre, hátránya kilenc pont a Videoton mögött.

“Kivételesen nem volt semmilyen kupameccs a héten, pedig lehet, hogy jót tett volna a csapatnak, hamarabb kiment volna a fejekből az Újpest elleni siker” – kezdte az FTC rutinos játékosa, Gera Zoltán, aki szerint nem számít az, hogy melyik csapat milyen formában van.

“Szombathelyen mindig nagyon nehéz játszani, ráadásul most különösen motiváltak lesznek, hiszen az elmúlt fordulóban kaptak egy hetest. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat dolgoztak azon a héten, hogy ellenünk stabil legyen a védelmük. Persze motiváció terén nálunk sincs probléma.”

Thomas Doll, az FTC német vezetőedzője is úgy gondolja, hogy nehéz meccs vár rájuk szombaton Szombathelyen, hiszen ezek a csapatok szerinte beállnak védekezni, és nehéz feltörni a falat. Doll a sérültekről is beszélt.

“A legmesszebb a játéktól Hajnal Tamás van, de nála is bízunk az esetleges játékban. Emir Dilaver a nagy ütése után már edzett, míg Cristian Ramírez térdéről később mondanak ítéletet az orvosok. Bárhogy is lesz, természetesen a győzelem a cél szombaton is” – fogalmazott Doll.

A szombati bajnokin a Haladás győzelmére 17/2 az odds, a döntetlenre 15/4, az FTC sikerére pedig 1/3 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply