Győzött Nyíregyházán és élre ugrott a Videoton

2014. August 16. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Videoton 2-0-ra nyert Nyíregyházán a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján, ezzel egyedüli százszázalékos csapatként a tabella élére ugrott.

 

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Nyíregyháza Spartacus FC – Videoton FC 0-2 (0-1)

Nyíregyháza, 2744 néző, v.: Solymosi
gólszerző: Kovács (8.), Nikolics (77.)
sárga lap: Rezes (5.), Balogh (57.) illetve Simon (25.), Caneira (85.) Alvarez (88.), Nikolics (90.)

  • Nyíregyháza: Balogh – Szokol, Rubus, Gengeliczki, Törtei – Abdouraman, Kostic (Lázár 83.) – Rezes, Szécsi (Pákolicz 75.), Koller (Sándor I. 68.), – Bajzát
  • Videoton: Calatayud – Szolnoki (Caneira 83.), Stopira, Juhász, Vinicius – Gyurcsó (Alvarez 64.), Kovács (Trebotic 76.), Sándor Gy., Simon

– Oliveira, Nikolics

Gyorsan hátrányba került a Nyíregyháza, Kovács tetszetős lövése révén már a 8. percben megszerezték a vezetést a fehérváriak. A hazaiak ekkor többet támadtak, de helyzeteiket nem tudták gólra váltani. A félidő közepén viszont a Videoton hagyott ki több nagy gólszerzési lehetőséget.

A szünet után büntetőből növelhették volna előnyüket a vendégek, de Nikolics a kapu fölé vágta a labdát. A kihagyott tizenegyest követően a hazaiak vezetőedzőjét, Csábi Józsefet piros lappal az öltözőbe küldte Solymosi játékvezető. A mérkőzés a 77. percben dőlt el, amikor többedszerre Nikolics került helyzetbe, aki ekkor már nem hibázott.

Mezőnyben voltak jó periódusai a Nyíregyházának, de a Videoton veszélyesebben támadott, így megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

hvzs \ sgr \ hgp

MTI 2014. augusztus 16., szombat 18:42

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply