Allegri óvatos a Juventus sztárjaival

2014. August 16. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Massimiliano Allegri
A Juventus vezetőedzője nem küldte pályára Carlos Tevezt és Arturo Vidalt a szingapúri felkészülési meccsen, mert nem szerette volna, hogy megsérüljenek.

 

A torinóiak jelenleg távol-keleti túrájukat töltik, amely során az olasz gárda megfordul Szingapúrban Ausztráliában és Malajziában is. Az útra tervezett három barátságos meccsét már letudta Massimiliano Allegri alakulata, legutóbb a szingapúri ligaválogatott ellen lépett pályára, és nyert nagyon simán, 5-0-ra.

A Juventusból több kulcsjátékos is hiányzott a szingapúri felkészülési meccsen, többek között Carlos Tevez és Arturo Vidal is. Utóbbi kapcsán a hiányzás miatt felerősödtek a pletykák, amelyek szerint a chilei a nyáron elhagyja az olasz bajnok keretét, és a Manchester Unitedhez igazol.

Az Antonio Conte helyére a nyáron kinevezett Allegri ugyanakkor kijelentette, hogy a kulcsjátékosok mellőzésének sokkal egyszerűbb oka volt.

“Nem akartam felesleges kockázatot vállalni a felkészülés hajrájában, Tevez és Vidal azért nem kapott játéklehetőséget, mert nem szerettem volna, hogy összeszedjenek valamilyen sérülést a gyenge minőségű talajon” – jelentette ki Allegri.

Az új vezetőedző a csapat céljait illetően elárulta, hogy a Juventus mindenképpen szeretne továbbjutni a Bajnokok Ligája csoportköréből, tavaly ez nem jött össze az olasz bajnoknak.

“Éppen ezért is nagyon fontos, hogy mielőbb rajtra készek legyünk, és minél előbb képesek legyünk a legjobb formánkat mutatni” – mondta a Milan egykori mestere.

A címvédő a Chievo otthonában kezdi meg szereplését az augusztus utolsó hétvégéjén kezdődő olasz bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 6.50, a döntetlenre 3.80, a vendégek sikerére 1.53 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply