Bravo magabiztos

2014. August 16. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Claudio Bravo
A Barcelona nyáron igazolt kapusa biztos benne, hogy ő lesz a katalánok elsőszámú kapusa a ránk váró idényben.

 

A Barcelona labdarúgócsapatánál nagy volt a jövés-menés a nyáron, a tavaly trófea nélkül maradt klub vezetősége több poszton is frissítette a keretet. Már a szezon közben biztossá vált, hogy Victor Valdes távozik az együttesből, miután lejárt a szerződése és nem tudott megegyezni a klubbal a folytatásról.

A kapus posztra a nyáron két játékos érkezett, Marc-Andre ter Stegen a Borussia Mönchengladbachból került Spanyolországba, míg Claudio Bravo a Real Sociedadot elhagyva választotta a Barcelonát. A keret harmadik kapusa a B csapatból felhívótt Jordi Masip lesz.

Egyelőre nem tudni, hogy kié lehet először a bizonyítási lehetőség, de Bravo nem aggódik.

“Luis Enrique bízik bennem. Amikor arra gondolok, hogy ki fog játszani az Elche ellen, mindig magamra gondolok. Igaz, hogy Ter Stegent előbb igazolták, mint engem, ám engem már a vezetőedző kérésére szerződtettek” – indokolta meg magabiztosságát Bravo, aki elárulta, hogy remekül kijön a kollégáival, és már teljesen megszokta az új környezetet.

Ter Stegen a hírek szerint az első fordulókban egy sérülés miatt még nem állhat Luis Enrique rendelkezésére.

A Barcelona a spanyol bajnokság első fordulójában augusztus 24-én az Elchét látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.10, a döntetlenre 9.00, a vendégek sikerére 21.00 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Barcelona hazai pályán 4-0-ra legyőzte az Elchét, amelynek otthonában gólnélküli döntetlen született.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply