Győzni megy Szivics Kecskemétre

2014. March 8. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője a három pontér megy volt csapatához, a Kecskeméthez a labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati mérkőzésén.

Tomislav Szivics

A Kecskemét győzelemmel, a Diósgyőr döntetlennel kezdte a tavaszi szezont az NB I-ben, a KTE idegenben tudta megverni 1-0-ra az újonc Mezőkövesd-Zsóryt, így feljött a tabellán a 10. helyre, míg a DVTK otthon játszott 1-1-et a listavezető Debrecennel, ezzel maradt a negyedik pozícióban.

A Mezőkövesd elleni meccsen elküldték a kispadtól reklamálásért Bekő Balázs vezetőedzőt, akit két bajnokira el is tiltottak, így a másodedző, Visinka Ede irányítja majd hivatalosan a kecskeméti csapatot. Visinka korábban dolgozott együtt a DVTK edzőjével, Tomiszlav Sziviccsel. “A munkásságát, eredményeit közeléről tapasztalhattam meg, így pontosan tudom, milyen karakterű Diósgyőrre számíthatunk szombaton. Egy komoly terveket szövögető csapatnál dolgozik, jó úton is járnak az eddig látottak alapján, biztosan érdekes párharc lesz. A legfontosabb számomra azonban most az, hogy jól megoldjuk ezt a szituációt Bekő Balázzsal, és a lehető legjobban meg tudjam valósítani azokat a feladatokat, amiket megbeszélünk.”

Szivics visszatér Kecskemétre korábbi sikerei helyszínére. “Nem szabad összekeverni a saját érzéseimet és a klub, a csapat dolgait. Szombaton egy ugyanolyan ellenféllel találkozunk, mint a többi 15 fordulóban” – kezdte a DVTK edzője. “A KTE a korábbi évekhez hasonlóan most is olyan csapat, amelyik képes bárkit megverni, ugyanakkor ki is tud kapni bárkitől. Nagyon jó játékosokat szereztek az átigazolási szezon hajrájában, akik be is mutatkoztak a Mezőkövesd elleni győztes rajton. Kemény mérkőzésre számítok, de összeállt a DVTK csapata, és győzelemre van szükségünk ahhoz, hogy meg tudjuk tartani előkelő helyünket a tabellán. Szokásunk szerint ezúttal is három pontért utazunk.”

A hazai pályán játszó Kecskemét sikerére 3.00, a döntetlenre 3.30, a Diósgyőr győzelmére pedig 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply