A stabil védekezésre épít a Pécs

2014. March 8. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Lőrincz Emil, a tabella nyolcadik helyén álló Pécs vezetőedzője szerint a dobogós Győri ETO ellen sem kell félniük, és a biztos védekezésre építve jó eredményt érhetnek el szombaton az NB I-ben.

Lőrincz Emil

Nincs könnyű helyzetben a Pécs labdarúgócsapata, az ismert anyagi gondok mellett ugyanis a sorsolása sem túl kedvező, az első tavaszi fordulóban a bajnokság egyik nagy esélyesét, a Videotont fogadta, és sikerült 1-1-es döntetlent játszania a székesfehérvári együttessel, szombaton pedig a címvédő Győri ETO otthonába látogat. A Videoton ellen megszerezte első gólját az NB I-ben a fiatal Kővári Róbert, aki szerint öröm ebben a csapatban játszani.

“Tehetséges és hajtós csapat jött össze Pécsen, öröm itt hétről-hétre focizni. Ezért köszönettel tartozok Lőrincz Emilnek és Márton Gábornak, akik fiatal korom ellenére megadták nekem a lehetőséget a bizonyításra. Igyekszem meghálálni nekik a bizalmat” – mondta a fiatal középpályás, aki továbbá megköszönte a pécsi szurkolóknak, hogy jó hangulatot teremtettek a Videoton ellen.

Lőrincz Emil vezetőedző a beharangozó sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy nem kell félniük a szombati ellenféltől, a Győrtől. “A Győrnek elég bő a kerete ahhoz, hogy megoldják a védőik hiányát, akik pedig helyettesíteni fogják őket, azok az elmúlt időszakban Győrben, vagy más NB I-es csapatokban stabil játékosok voltak” – utalt arra, hogy van néhány sérültje az ETO-nak.

“Ami az egyik legfőbb jellemzőnk, az a szervezett csapatvédekezésünk, ezt szeretnénk alaphelyzetben viszontlátni és a megszerzett labdákkal bátran kell futballoznunk. Szerencsére nagyon jó ez a társaság, és jelen pillanatban úgy néz ki, folytatni tudjuk a sikeres, eredményes játékot” – mondta Lőrincz.
A Győri ETO győzelmére 1.44, a döntetlenre 4.20, a vendég pécsiek sikerére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply