Az MTK meglepné a Fradit

2014. March 8. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A sérüléséből felépült MTK-focista, Fejes András szerint a tabella utolsó előtti helyén álló csapata meglepheti a dobogóért küzdő Ferencvárost a két együttes szombati mérkőzésén a labdarúgó NB I-ben.

Kanta József

Az MTK és a Ferencváros is döntetlennel kezdte a tavaszi szezont az NB I-ben, a kék-fehérek Szombathelyen, a Haladással játszottak 0-0-t, a zöld-fehérek pedig vezettek a Győri ETO otthonában, majd emberelőnybe is kerültek, kaptak egy tizenegyest is, azt azonban Böde kihagyta, a címvédő pedig tíz emberrel is egyenlíteni tudott a hajrában, így 1-1-re végződött az a meccs.

Az MTK a tabella utolsó előtti, 16. helyén áll 16 ponttal, a sereghajtó Kaposvárnak 10 pontja van, míg a Fradi a hatodik 28 ponttal. Az MTK-nál jó hír, hogy Fejes András felépült, így tudja vállalni a játékot a szombati örökrangadón. “A második felkészülési meccsünkön megsérültem, ez egy elég hosszantartó sérülés volt, és nagyon lassan javult az állapotom” – kezdte Fejes az MTK honlapjának.

“Kedden volt két hete, hogy kaptam egy gyulladáscsökkentő injekciót a talpamba, szerencsére az hatásos volt, és pár nap múlva már nem éreztem fájdalmat. Már két hete együtt edzem a csapattal, szerencsére tényleg nem érzek már semmit, és a sérülésem már a múlté. Szeretnénk meglepni a Ferencvárost, főleg úgy, hogy az örökrangadó mindig különleges jelentőseggel bír. Nagyon nagy szükségünk van a pontokra.”

Poór Patrik a Haladás ellen kezdett, a héten Skóciában játszott az U21-es válogatottban, szerinte a Fradi megpróbálja majd benyomni őket a saját kapujuk elé. “Az új edző érkeztével mindenki bizonyítani szeretne, ezért nagyon fognak küzdeni. Természetesen győzni szeretnénk, egy örökrangadón csak ez az elfogadható eredmény.”

Arra, hogy a hazai pályán játszó MTK megveri a Ferencvárost, 3.50 a szorzó, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére pedig 1.95 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply