Messit specialista veszi kezelésbe

2014. March 8. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Leo Messi

Lionel Messi rendszeres rosszullétei miatt egy specialistához fordul, Tata Martino reméli, hogy sikerül kideríteni, mi okozza az argentin hányásait.

 

A románok elleni válogatott meccsen a Barcelona argentin csillaga immár nem először lett rosszul a pályán, korábban is többször előfordult vele, hogy a gyepen fordult fel a gyomra. A katalánok mestere szerint ez természetesen nem megszokott, így orvosoknak kell utánanézni az okoknak.

“Ez valami nem normális dolog, de szerencsére eddig komolyabb gondot sem okozott. Viszont a gyakoriság miatt nem lehet elmenni mellette.

Természetesen rendszeresen látja őt mindenféle orvos, ám ezúttal egy specialistára lehet szükség, hogy kiderüljön a rosszullét háttere” – jelentette ki Martino, aki azt is hangsúlyozta, hogy a 26 éves játékost eddig semmiben sem akadályozták a furcsa bántalmak. Ennek megfelelően a románok elleni rosszullét ellenére Messi kezdőcsapat tagja lesz a Real Valladolid elleni hétvégi bajnokin.

A Barcelona mestere kitért Carles Puyol távozására is, a csapatkapitány 15 év után a nyáron elhagyja a gránátvörös-kék alakulatot.

“Azt hiszem, hogy ő egy pótolhatatlan futballista. Én csak hét-nyolc hónapja dolgozom vele, de ez már elég volt ahhoz, hogy ezt biztosan állítsam” – mondta a vezetőedző Puyol távozásával kapcsolatban.

A 18. helyen álló Real Valladolid szombati győzelmének az oddsa 12.00, a döntetlenre 7.00, a második helyezett Barcelona sikerére 1.20 a szorzó.
A két csapat elmúlt tíz meccséből kilencet a katalánok nyertek, a Valladolid legutóbb 2002-ben győzött a Barcelona ellen.

A gárdák őszi bajnoki összecsapása 4-1-es barcelonai sikert hozott.

Forrás: Unibet

Leave a Reply