Nem lesz nagybevásárlás Münchenben

2014. March 8. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Pep Guardiola

Josep Guardiola szerint a Bayern München kerete nem sokat fog változni a nyár folyamán, a bajorok vezetőedzője a jelenlegi játékosállományra építi a jövőt.

 

A Bayern München tavalyi sikeressége nehezen felülmúlható, a német együttes a hazai és a nemzetközi porondon is tarolt. A Guardiola vezette bajor sztáralakulat idén is hasonló sikerekre vágyik, és egyelőre minden fronton versenyben van a végső győzelemért.

A Bundesligában a címvédő toronymagasan vezeti a tabellát, a müncheniek húsz ponttal előzik a második helyezett Borussia Dortmundot, amelynél héttel több győzelmet arattak a bajnokságban. A veretlen alakulat szombaton a Wolfsburg vendége lesz.

“A Wolfsburg egy veszélyes ellenfél, sok nagyon jó játékos van a keretükben. Annak ellenére is tartok a meccstől, hogy tudom, a múlt héten nagy vereségbe szaladtak bele. Nagy kihívás lesz a szombati meccs, a győzelemmel viszont egy újabb lépést tehetünk a címvédés felé” – jelentette ki Guardiola.

A Wolfsburg az elmúlt fordulóban a Hoffenheim otthonában kapott ki 6-2-re.

A bajorok edzője beszélt a nyári átigazolási tervekről is.

“Sok változás nem lesz, hellyel-közzel ugyanez a keret lesz jövőre is. Néhány új igazolásra lehet számítani” – jelentette ki Guardiola.

Az 5. helyezett Wolfsburg szombati sikerének az oddsa 9.00, a döntetlenre 5.75, a listavezető Bayern München győzelmére 1.28 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz összecsapásából kilencet megnyert a bajor csapat, a Wolfsburg legutóbb 2009-ben tudta legyőzni ellenfelét. Ősszel Guardiola csapata 1-0-ra nyert hazai pályán.

A Bayern München elmúlt 15 bajnoki meccsén megszerezte a három pontot, a Wolfsburg elmúlt öt találkozójából hármat megnyert, kettőn kikapott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply