Győzelmi esélyt érez a Kecskemét

2014. November 21. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Bekő Balázs
Ha az eredmények szerencsésen alakulnak, akár a dobogón is állhat a bajnokság félidejében az Újpest labdarúgócsapata, amely az elmúlt évek visszaesése után ismét éremesélyesnek számít az NB I-ben.

 

A csapat tavaly már áttört egy gátat, és tizenkét év után ismét Magyar Kupát nyert. Ugyan arra kevés az esély, hogy 1997-98 után ismét bajnok legyen, de hat év után elképzelhető, hogy újra érmet nyerjen, erre legutóbb 2009-ben akadt példa, amikor második lett.

A lile-fehérek jelenleg 14 fordulót követően az 5. helyen állnak, csupán egyszer kaptak ki, éppen a listavezető Videoton vendégeként, és a fehérváriak után a második legkevesebb gólt kapták, szám szerint nyolcat.

“Sohasem védelemben és támadószekcióban gondolkodom, számomra a csapat egysége számít. Ebben benne van az is, hogy mindenkinek ki kell vennie a részét a védekezésből, de a védőknek is fel kell érniük a támadásokhoz” – nyilatkozta Nebojsa Vignjevic. A 46 éves szakember csapata eddig jól bírta, hogy csatár nélkül kellett futballoznia, de biztos abban, hogy amint felépül egy vérbeli támadó, azonnal változni fog a játék képe.

“Kim Ojo már edz, vele sokkal hatékonyabbak lehetünk elöl, de számítunk hamarosan Kabát Péter játékára is. Viszont ha előbbit a télen visszarendelné a Genk, akkor lehet, hogy keresnünk kellene valakit az átigazolási időszakban” – tette hozzá a szerb szakember.

Az Újpest pénteken, Kecskeméten lép pályára, ahol története során eddig mindössze egyszer nyert, még egy 2009-es Magyar Kupa-mérkőzésen 5-2-re. Bajnokin azonban még soha, az előző szezonban például 1-1-et ért el a Széktói-stadionban. A Kecskemét hazai győzelmére 2.60 az odds, a döntetlenre 3.50, míg az Újpest idegenbeli sikerére 2.37 szorzóval lehet fogadni.

Az Újpest ellen van miért visszavágnunk” – jelentette ki Bekő Balázs, a Kecskemét edzője, utalva a májusi, 6-1-es budapesti vereségre. “Elmondtam ezt a játékosoknak is, hadd piszkáljam csak az önbecsülésüket. Reális esélyünk van a három pontra, de csak akkor, ha merünk futballozni és tudjuk irányítani a mérkőzést.”

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply