Burnley: elérkezett a fordulópont?

2014. November 21. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Sean Dyche
A Burnley a Premiership első tíz fordulójában egyetlen győzelmet sem aratott, de az előző körben megtört a jég, Sean Dyche vezetőedző bízik benne, hogy az újabb sikerre nem kell újabb tíz meccset várni.

 

A Burnley vezetői azok után is türelmesek voltak a szakmai stábbal szemben, hogy a csapat tíz meccs alatt mindössze négy döntetlent ért el, hat alkalommal vesztesen hagyta el a pályát. A legutóbbi fordulóban végre sikerült győztesen elhagyni a pályát, és a Hull City elleni siker után mindenki abban bízik, hogy hamarosan újabb győzelmek következnek.

“Egy győzelemről beszélünk, ez nem olyan, mintha megnyertük volna a világbajnokságot, de bízunk benne, hogy fordulópontot jelent a csapatnál. A siker után mindenki boldogabb a klubnál, végre elmondhatjuk, hogy nem véletlenül vagyunk tagja az élvonal mezőnyének” – mondta Dyche.

Amennyiben hétvégén sikerülne nyerni a Stoke otthonában, nemcsak az utolsó helyről mozdulhatnak el a Burnley, de a riválisok eredményeinek függvényében akár a kiesőzónából is elkerülhet. A házigazda Stoke a 9. helyen áll a tabellán, 4 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség a mérlege.

A Stoke győzelmére 1.65 az odds, a döntetlenre 3.60, a Burnley diadalára 5.50 a szorzó.

“Nem gondoljuk, hogy most már minden héten begyűjtjük a három pontot, de abban hiszünk, hogy versenyképesek leszünk, és az elmúlt fordulóban szerzett önbizalommal könnyebb dolgunk lesz a folytatásban” – tette hozzá Dyche, aki annak is örülhet, hogy több korábbi hiányzója is visszatér az együttesbe, így Dean Marney, Steven Reid és Nathaniel Chalobah is bevetésre kész.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply