Gomes nem bánja a vereséget

2014. January 27. Monday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Jose Gomes

José Gomes, a Videoton labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője szerint csak profitálhatnak a játékosai abból, hogy erős csapatok ellen játszanak felkészülési mérkőzéseket a télen.

 

A Videoton a múlt héten felkészülési mérkőzésen súlyos, 4-0-s vereséget szenvedett az FK Dnyiprótól, amely a második percben 2-0-ra vezetett, és már az első félidőben kialakította a végeredményt. José Gomes, a székesfehérvári együttes vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, hogy sok hibával játszottak az első félidőben.

“Egy nagyon-nagyon jó csapat ellen léptünk pályára. Ezekre a jó csapatokra, amelyekben ilyen szintű játékosok szerepelnek, jellemző, hogy az ellenfél minden hibáját kihasználják, büntetik. Ez történt velünk is. Sok hibával játszottunk, főleg a saját tizenhatosunk előterében, emiatt pedig gólokkal büntetett bennünket a Dnyipro. Nagyon fontos felkészülési meccs volt ez számunkra, és a jövőre nézve fontos lecke. Ezért is szerettem volna ilyen erősségű csapat ellen játszani, hogy most jöjjenek ki a hibák. Ezek előtt a meccsek előtt nem állunk le az edzésekkel, ugyanúgy keményen fogunk tréningezni minden nap” – mondta a portugál edző.

José Gomes hozzátette, hogy azt szeretné, hogy inkább most szenvedjenek a játékosai, és inkább most jöjjenek ki a hibák, ne akkor, amikor már elkezdődik a szezon.

“A legnagyobb tanulság a Dnyipro elleni mérkőzésnek, hogy a 90 perc minden másodpercében koncentrálni kell, főleg egy ilyen erős csapat ellen. A mérkőzés segített megértetni a játékosokkal azokat a hibákat, amelyekre az edzéseken is felhívtuk a figyelmüket” – mondta José Gomes.

A Videoton kedden az Otelul Galati csapatával játszik barátságos meccset, a magyar együttes győzelmére 2.40, a döntetlenre 3.50, a románok sikerére pedig 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply