by

Liverpool FC vs. Everton FC – 2014/01/28

2014. January 27. Monday in Angol Premier Liga, Elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom

Liverpool FC VS

Angol Premier Liga

2014/01/28 21:00 (CET),

Anfield

Everton FC
Liga pozíció: 4 Liga pozíció: 6
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az angol Premier Liga 23. fordulójának egyik rangadóján a Liverpool otthonában fogadja az Evertont.

A Liverpool utóbbi 5 fordulója nem sikeredett túl jóra, hisz csak 7 pontot tudott gyűjteni és 2-szer ki is kapott, az igaz, hogy olyan ellenfelektől mint a Manchester City és a Chelsea, mindkettőtől egyaránt 2-1-re. Az utolsó találkozóján 2-2 arányú döntetlent ért el az Aston Villa ellen. A vörösöknek 22 forduló után 43 pontjuk van és 4. helyen tanyáznak, ugyancsak 43 pontja van az 5. helyezett Tottenhamnek, a 3. helyezett Chelseanek pedig 49 pontja van. A Liverpool a Manchester City után a legtöbb gólt rúgta a Premier Ligában, szám szerint 53-at.

A másik Liverpool-i együttes, az Everton jelenleg 6. a tabellán 42 pontjával, 5 ponttal megelőzve a Manchester Unitedet és 1 ponttal lemaradva a Tottenhamtől. Teljesítménye viszonylag jónak mondható, mivel csak egyszer kapott ki, az igaz, hogy akkor a Sunderlandtól saját otthonában, összesen 8 pontot gyűjtött be az 5 mérkőzés alatt. A kékek utolsó meccsükön a West Brom otthonában csináltak 1-1 arányú döntetlent.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.85 1 | 1.85 Sportingbet X | 3.70 X | 3.70 Unibet 2 | 4.40 2 | 4.40 Unibet

A liverpooli rangadó mindkét csapata UEFA Ligás helyezésekért hajt. Azok egyikének megszerzéséhez egyértelmű, hogy egyikük utóbbi időben nyújtott teljesítménye sem lesz elég.

A Liverpoolban valószínűleg nem fog játszani a középpályás brazil válogatott Lucas Leiva. Brendan Rodgers nagyon dicséri tanítványai támadókészséget és küzdeni akarását. Bár még mindig sok a sérült a vörösöknél, de már visszatért Daniel Sturridge, aki felépülése után bombaformában játszik. Leiva mellett biztosan nem fognak játszani Glen Johnson, Joe Allen és Daniel Agger.

A kékek védelme az Arsenal után a második legjobb, csak 20 gólt kaptak, de ez nem véletlen hisz náluk játszik a Premier Liga egyik legjobb balhátvédje, aki Roberto Martinez örömére meghosszabbította szerződését az Evertonnal. Az Everton egy újabb nagyon tehetséges játékost kapott kölcsön az AS Monacotól, mégpedig Lacina Traoret, ha időben elintéződnek a formalitások, akkor lehet, hogy játéklehetőséget kap ő is a vörösök ellen.

Az utóbbi 5 egymás elleni találkozón a Liverpool 2-szer tudott nyerni és 3 döntetlen született.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Liverpool

10

7

1

2

Everton

10

6

3

1

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Liverpool – hazai

5

4

1

Everton – vendég

5

2

3

Összegzés:

Biztosan egy jó iramú találkozó lesz, de szerintem a vörösök nem fognak bírni a kékekkel és egy gólokban gazdag mérkőzésen döntetlen születik. Tippem tehát X.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Döntetlen | 3.75 Döntetlen | 3.75 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/01/27, 19:38

Related Articles

Leave a Reply