Mandzukic sorsa még mindig nem dőlt el

2014. January 27. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Mario Mandzukic

A Bayern München évtizedekig uralhatja az európai labdarúgást, jelentette ki a csapat korábbi edzője, Felix Magath.

 

A szakember a Mundo Deportivónak nyilatkozva azt mondta, ha a Bayern München ismét képes lenne megnyerni a Bajnokok Ligáját, úgy már Lionel Messi figyelmét is felkeltené.

“Ha a Bayern ismét BL-t nyer, az már olyan klasszisoknak is érdekes, izgalmas lenne, mint Messi. A klub tíz éve is topon volt, de korántsem akkora fölénnyel, mint most. Akkoriban 12-16 játékossal rendelkezett, most 25-tel. De ha ugyanez a játékospolitika folytatódik, akkor a következő évtizedet is uralni fogja” – mondta Magath, aki szerint Uli Hoeness klubelnök nagyon sokat változott az utóbbi években, hiszen régebben elő nem fordulhatott volna, hogy gigantikus, őrült költekezésbe fogjon.

A bajorok a következő szezonra már megállapodtak Robert Lewandowskival, így kérdésessé vált Mario Mandzukic sorsa. A horvát támadóval kapcsolatban Franz Beckenbauer, a klub tiszteletbeli elnöke azt mondta, ha bejönnek az előzetes számítások, és Lewandowski berobban a csapatba, akkor Mandzukicra nem lesz szükség. Főleg úgy, hogy Pep Guardiola vezetőedző még mindig számíthat Thomas Müller és Mario Götze játékára.

A horvát támadó tavaly 22 gólt szerzett a klub színeiben, de a mostani szezonban is 13 találatnál jár, ám a téli felkészülés során nem volt vele elégedett a szakvezetés, ezért kimaradt a Bayern pénteki, Mönchengladbach elleni keretéből.

Ennek ellenére a klub vezetése hallani sem akar Madzukic januári eladásáról, pedig az Arsenal és a Juventus már konkrét ajánlattal fordult a bajor csapathoz. A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United is szívesen látná, de David Moyes hiába utazott a tavaszi nyitófordulóban a Bayern meccsére, nem láthatta kiszemeltjét.

A Bayern legközelebb szerdán Stuttgartban lép pályára, győzelmére 1.25 az odds, a döntetlenre 6.00, míg a hazaiak sikerére 10.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply