Gólokat akar a Pécs edzője

2014. February 22. Saturday in Hírek, Magyar kupa

Lőrincz Emil, a Pécsi MFC labdarúgócsapatának vezetőedzője reméli, hogy a Kozármisleny elleni utolsó barátságos találkozóval ellentétben szombaton már gólokat is lő együttese a Paks elleni Ligakupa-negyeddöntőn.
Lőrincz Emil

Lőrincz Emil az őszihez hasonló szereplést vár csapatától.

Az ismert problémákkal küzdő Pécs a gondok ellenére jó eredményeket ért el a felkészülési időszakban, a Ferencvárost például 3-2-re legyőzte, legutóbb azonban csak 0-0-s döntetlent játszott az NB II-es Kozármislennyel. Ezzel együtt öt győzelem, egy döntetlen és csupán egy vereség szerepel az eredmények között a téli időszakban, 21 gólt rúgott a Pécs és csupán 8-at kapott.

Lőrincz Emil vezetőedző a Kozármisleny elleni találkozót így értékelte: “Abból a szempontból volt fontos a mérkőzés, hogy teljes meccsterhelést tudtunk adni azoknak a játékosoknak, akik kevesebbet kaptak idáig. Továbbá tisztább képet kaptunk a futballisták fizikai állapotáról, és arról, hogy hol tartanak játékban, vagy, hogy mennyire tudják magukévá tenni azt a stílust, amit elképzeltünk a csapat számára. Ebből a szempontból volt olyan játékos, akinek még sokat kell dolgoznia azért, hogy hasznos tagja legyen az együttesnek” – fogalmazott Lőrincz Emil.

A korábbi MTK-kedvenc hozzátette, hogy az eredmény másodlagos volt a barátságos meccsen, szombaton viszont már gólokat vár a csapattól.

“Ennek tudatában készülünk a Paks elleni hazai Ligakupa negyeddöntőre, és ehhez mérten fogunk felállni. Szeretnék olyan előnyt kiharcolni, amivel továbbjuthatunk. Remélem, sokan fognak kilátogatni a mérkőzésre. Tapasztalataink szerint a szurkolóknak pozitív véleményük van a csapatról, és mi is azt az együttest szeretnénk látni, amely ősszel eredményesen be tudta fejezni a bajnokságot. Úgy akarjuk elkezdeni a tavaszt, ahogy abbahagytuk az őszt, sikeresen.”

A szombati meccsen a hazai pályán játszó Pécs győzelmére 2.15 az odds, a döntetlenre 3.60, a Paks sikerére pedig 3.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply