Girard koncentráltabb Lille-t szeretne látni

2014. February 11. Tuesday in Francia Ligue 1., Hírek

Salomon Kalou

Az elmúlt két hónapban felemásan teljesített a francia Ligue 1-ban szereplő Lille, éppen ezért az együttes vezetőedzője, Rene Girard szeretné, ha játékosai jobban összpontosítanának a mérkőzéseken.

 

A Lille egy fantasztikus, kapott gól nélküli sorozatot produkált még a 2013-as naptári évben, viszont a Bordeaux azt sikeresen megszakította december 8-án. Azt követően a Girard-csapat legyőzte a Bastia-t, majd döntetlent játszott a Paris Saint-Germain vendégeként, tehát továbbra is jó formának örvendett.

Ezért is volt meglepő a Reims elleni vereség hazai pályán, amit a Saint Etienne otthonában elszenvedett kudarc követett. A Rennes ellen a Pierre-Mauroy-ban csak egy pont jött össze, majd a Nice stadionjában nulla, viszont a Sochaux elleni hazai meccsen végre a három pontnak örülhetett a Lille.

A 18 éves Divock Origi már a 3. percben előnyhöz juttatta övéit, a 2-0-ra megnyert összecsapás végeredményét viszont csak a 93. percben állította be a Lille Ryan Mendes találatának köszönhetően. Girard szerint nagyon kellett már ez a győzelem, és reméli, hogy ez ismét lendületet ad csapatának, játékosaitól pedig főleg fejben vár javulást.

“Nem volt egy látványos győzelem, de hihetetlen szükségünk volt rá, és remélem, hogy most már figyelhetünk a 2014-es terveinkre” – mondta a vezetőedző. “Hogy a labdarúgóim harcosként viselkedtek-e, ahogy azt én kértem tőlük? Igen, de azt hiszem, még ennél is sokkal többre képesek, amire a szezon második felében szükségünk is lesz. Továbbra is keményen kell dolgoznunk. Nincs kétségem afelől, hogy ne lenne jó keretünk, csapatunk, csupán az bosszant, hogy mindenféle előjel nélkül képesek vagyunk veszíteni a koncentrációnkból.”

A Lille ellenfele kedden a másodosztályú (Ligue 2) Caen lesz hazai pályán a Francia Kupa nyolcaddöntőjében.

A Lille keddi győzelmét 1.53 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.80, a vendég Caen sikerére pedig 6.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply