Bogdán visszakerült a kapuba

2014. February 11. Tuesday in Angol Championship, Hírek

Bogdán Ádám

Sérülése után nem került egyből vissza az angol Championshipben szereplő Bolton Wanderers kapujába Bogdán Ádám, viszont a múlt hétvégén már ő játszott, és várhatóan kedd este is az ő nevével fog kezdődni a hazaiak névsora.

 

A magyar válogatott kapusra és társai igen nehéz összecsapás vár, hiszen a 27. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Burnley lesz az ellenfél. A lancashire-i klub a feljutásért harcol, a hétvége után a második helyen állt 56 ponttal, és minden bizonnyal nagy csatát fog vívni az említett pozícióért a szezon második felében a Queens Park Rangersszel, a Derby Countyval és a Nottingham Foresttel.

Bogdán biztos, hogy nem fog unatkozni, hiszen a Danny Ings, Sam Vokes duó összesen 32 bajnoki gólt szerzett 29 mérkőzésen, ráadásul mindkét csatár folyamatosan jó teljesítményt nyújt – nem is csodás, hogy mind a kettőjükért jött ajánlat, viszont a klub teljesen érthető módon nem engedte el tehetségeit.

Ami Dougie Freedman együttesét illeti, a Bolton továbbra is a kiesés ellen harcol, jelenleg öt pontra van a veszélyes zónától. Négy zakó után ráadásul Bogdán visszakerült a kapuba, a hétvégén pedig pontot is szerzett csapatával, az ellenfél a támadó játékot preferáló Bournemouth volt hazai pályán (2-2).

Freedman tudja, nehéz összecsapás vár rájuk, hiszen a Burnley jó futballt játszik. A Boltok menedzsere kiemelte, hogy mennyire is tudatos munka zajlik a keddi ellenfélnél a 2010-es, élvonalbeli búcsújuk óta – elmondása szerint most a Boltonnál is egy hasonló projekt kezdődött, ami fiatal labdarúgók minél előbbi beillesztését jelenti a csapatba.

A Burnley hét tétmeccs óta veretlen a Championshipben, és a szezonban még csak háromszor kapott ki idegenben.

A Bolton keddi győzelmét 3.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a vendég Burnley sikerére pedig 2.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply