A West Bromhoz utazik a Chelsea

2014. February 11. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Petr Cech

Hétközi fordulót rendeznek kedden és szerdán az angol Premier League-ben, a 26. kör első napján pedig a listavezető Chelsea a kieső zónában lévő West Bromwich Albionhoz látogat.

 

Eden Hazard mesterhármasának köszönhetően a Chelsea a hétvégén fontos győzelmet aratott a Newcastle United ellen. Mivel a Manchester City csak döntetlent játszott, az Arsenal pedig kikapott a Liverpool vendégeként, így Jose Mourinho együttese a tabella élére ugrott, és egy ponttal előzi meg a városi rivális “ágyúsokat”.

 

Petr Cech, a “kékek” rutinos kapusa szerint jobb dolog az élről várni a következő mérkőzéseket, hiszen így csakis a saját kezükben van a sorsuk – persze azzal is tisztában van a cseh válogatott labdarúgó, hogy még sok minden megtörténhet a szezonban.

“Ha mindenki előtt vagy, tudod jól, hogy a többiek nem érhetnek utol, amennyiben sorban nyered a meccseid” – mondta Cech a Daily Mirrornak. “Ha nem te vagy az élen, akkor abban is reménykedned kell a sikereid mellett, hogy mások hibázni fognak. Ha az első vagy, azt kell mondanom, sokkal jobb pozícióban vagy, hiszen csak a saját szereplésedre kell figyelned. A fő célunk pedig most ez, nem szeretnénk pontokat veszíteni, eldobni magunktól, de nem felejtjük el, hogy kiváló csapatok vannak a nyomunkban, és még nagyon, nagyon sok minden történhet az idei bajnokságban.”

A West Brom január 1-je óta nem tudott nyerni a bajnokságban, Gera Zoltánék mérlege azóta két döntetlen és három vereség. Otthon azonban veszélyes a birminghami együttes, hiszen az elmúlt két hazai meccsén az Evertontól és a Liverpooltól is elcsent egy-egy pontot. A Chelsea december 7-e óta nem kapott ki idegenben, három győzelem mellett egy döntetlen a mérleg, hat szerzett és nulla kapott góllal.

A West Bromwich Albion kedd esti győzelmét 7.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.50, a vendég Chelsea sikerére pedig 1.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply