A Wigannek kis szerencsére is szüksége lenne

2014. February 11. Tuesday in Angol Championship, Hírek

Thomas Rogne

Az angol Championshipben szereplő Wigan Athletic a legutóbbi fordulóban 1-0-ra kikapott a Huddersfield Towntól, Uwe Rösler vezetőedző azonban elégedett volt csapata teljesítményével.

 

A csapat élére decemberben kinevezett német szakember mindössze a harmadik vereségét szenvedte el a Latics kispadján, így összességében valóban nincs ok pánikra a Premier League-ből az előző szezonban kiesett klubnál. Ráadásul a csapat néhány alapembere távollétében is jó teljesítményre volt képes a Huddersfield ellen, és bár hiába borult fel a pálya, a hazaiak a 85. percben megszerezték az összecsapás egyetlen találatát.

“Amennyire lehet, a vereség ellenére elégedett voltam” – mondta Rösler. “A Huddersfield ugyan okozott számunkra néhány kellemetlen pillanatot, de úgy hiszem, hogy azokat remekül megoldottuk. Több helyzetünk volt, a labda többet volt nálunk, távoli lövéseinkkel pedig a kapujuk elé tudtuk őket szegezni. Úgy érzem, hogy nem az a csapat nyert, amelyiknek kellett volna.”

Rösler pozitívan látja a jövőt, hiszen a 45 éves szakember úgy véli, ezzel a játékkal a jövőben sokkal több győzelmet arathatnak majd: “Ha továbbra is ilyen teljesítményre leszünk képesek, jóval több sikerben lesz részünk, mint vereségben. Ez egy olyan találkozó amelyen a legapróbb hibák is megbosszulták magukat, a gólt is egy ilyen szituáció után kaptuk, ráadásul a hazaiak játékosa szépen is oldotta meg feladatát.”

A Wigan kedden lép ismét pályára, méghozzá a Sheffield Wednesday otthonában. A találkozót már a 7. fordulóban le kellett volna játszani, de a heves esőzések miatt 0-1-es állásnak az 59. percben a játékvezető véget vetett az összecsapásnak. A sheffieldiek azóta jobb formában vannak, elkerültek a kieső zónából, 11 tétmeccs óta pedig nem találtak legyőzőre.

A Sheffield Wednesday kedd esti győzelmét 2.80 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Wigan Athletic sikerére pedig 2.75 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply