Grumics Diósgyőrben folytatja – hivatalos

2014. February 11. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Szivics

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK hétfő este hivatalos honlapján jelentette be, hogy két és féléves szerződést kötött a Pécsről távozó Miroszlav Grumiccsal.

 

A baranyaiak már több napja beszámoltak a transzfer létrejöttéről, ahogy több országos honlap illetve újság is, a Diósgyőr viszont csak most jelentette be a hírt – a szerződés még csak most köttetett meg az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatot követően.

“Azért választottam a Diósgyőrt, mert a DVTK egy nagy klub, komoly ambíciókkal, én pedig szeretem a kihívásokat, de a döntésemkor fontos volt az edző személye is. Remélem, a szurkolók hamar megszeretnek, ehhez az kell, hogy minél több gólt szerezzek, de nem szavakkal, hanem a pályán szeretném megmutatni, hogy érdemes volt leigazolni” – idézte a dvtk.eu a Magyarországon 2011 óta légióskodó csatárt.

A 29 éves labdarúgó a Kaposvári Rákócziban hívta fel magára a figyelmet, a Pécs pedig le is csapott rá. Utóbbi egyesület viszont az idei szezonban komoly anyagi gondokkal küszködik, Grumics pedig közölte távozási szándékát. A piros-feketék több ajánlatot is kaptak érte, a befutó végül a DVTK lett – azt azonban nem tudni, hogy mennyiért is vásárolták ki a borsodiak a velük 2016 nyaráig aláíró játékost.

Egerszegi Tamás és a szintén szerb Lazar Marjanovics után Grumics a diósgyőriek harmadik téli igazolása, és Szivics Tomiszlav vezetőedző szerint nagyjából ez is lesz az a keret, amivel nekivágnak a tavaszi szezonnak.

A Diósgyőr kedden a román Botosanival játszik felkészülési mérkőzést, és bár erre az összecsapásra nem lehet fogadni, egy másik magyar csapat találkozójára, nevezetesen a Puskás Akadémia–Real Betis B felkészülési meccsre. A magyar klub sikerét 1.90 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a spanyolokéra pedig 3.40 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply