Gerrard nem sérült

2014. June 10. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Steven Gerrard
Roy Hodgson állítása szerint Steven Gerrard nem sérülés miatt hagyta abba korábban az angol válogatott hétfői edzését. Az orvosi stáb bejelentése szerint Alex Oxlade-Chamberlain Uruguay ellen már pályára léphet.

 

Az angol nemzeti csapat hétfői edzéséről több szigetországi lap is beszámolt, kiemelve, hogy Steven Gerrard a társaitól távol kezdett melegíteni, de nem sokkal később ahelyett, hogy csatlakozott volna a többiekhez, elhagyta az edzőpályát. A Liverpool labdarúgója kapcsán megkérdőjeleződött annak a lehetősége, hogy pályára lép az olaszok elleni első vb-meccsen, de Hodgson azonnal cáfolta a híreket.

“Semmi baj nincsen, Gerrard egészséges, sőt, még extra munkát is végzett” – állította az angol szövetségi kapitány. Hodgson Alex Oxlade-Chamberlain sérülése kapcsán is optimista, az Arsenal játékosa biztosan kihagyja az első mérkőzést a vb-n, de Uruguay ellen már talán vállalni tudja a játékot.

“Remekül dolgozott hétfőn, egyértelműen előrelépett a rehabilitáció során. Az orvosok jelentése szerint a második találkozón, Uruguay ellen már játszhat” – bizakodott Hodgson.

Anglia az egyik legnehezebb csoportjában küzd a továbbjutásért a csütörtökön kezdődő világbajnokságon, Costa Rica, Olaszország és Uruguay lesz Hodgson csapatának az ellenfele a D csoportban.

Az első csoportkörben a két európai válogatott csap össze június 15-én: az angolok sikerének az oddsa 3.00, a döntetlenre 3.00, az olaszok győzelmére 2.80 a szorzó. Arra, hogy az angol válogatott nyeri a világbajnokságot, 29.00 az odds. A két válogatott a két évvel ezelőtti Európa-bajnokságon a negyeddöntőben mérkőzött egymással, akkor Cesare Prandelli együttese tizenegyesekkel jutott tovább.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply