Fletcher nélkül a skótok

2014. November 18. Tuesday in Egyéb, Hírek

Steven Fletcher
A bombaformában lévő angol labdarúgó-válogatott a három Eb-selejtező óta veretlen skótokhoz látogat a kedd esti felkészülési meccsen, ahol nem játszhat a hazaiak egyik legjobbja, Steven Fletcher.

 

A múlt hétvégén mindkét válogatott győzött az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában, Anglia hazai pályán Rooney tizenegyesével és Welbeck duplájával 3-1-re verte Szlovéniát, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel, négy győzelemmel, 11 rúgott és csupán egy kapott góllal, 12 ponttal vezeti csoportját a hatpontos Svájc előtt.

Skócia ennél jóval nehezebben, de 1-0-ra nyert Írország ellen, így hét ponttal a negyedik helyen áll a tízpontos Lengyelország, valamint az ugyancsak hét-hét ponttal álló Írország és Németország mögött. A skótok a legutóbbi három Eb-selejtezőjükön nem kaptak ki, így magabiztosan várhatják a szintén bombaformában lévő angol válogatottat. Gordon Strachan szövetségi kapitány ugyanakkor kicsit félti a csapatát.

“Az írek ellen nagyon nehéz meccset vívtunk,olyan kemény volt, mint egy nehézsúlyú profi bokszmeccs. Sokat kivett a játékosaimból fizikailag, többet, mint amennyit az angolokból a hétvégi Eb-selejtezőjük, de lelkileg jót tett a győzelem, így nagy önbizalommal várjuk a keddi összecsapást” – fogalmazott Starchan.

A kapitány nem számíthat az angolok ellen egyik legjobbjára, Steven Fletcherre, a támadó az írek ellen bokasérülést szenvedet, Strachan pedig elárulta, hogy nem fogja kockáztatni a Sunderland csatárának egészségét. A Derby Couny játékosa, Chris Martin kezdhet helyette.

Az angoloknál is lesz két hiányzó, Leighton Baines és Joe Hart is sérülése miatt kénytelen kihagyni a meccset, Hart helyett a kapuban Fraser Forster vagy Ben Forster kezdhet.

A keddi találkozón a hazai pályán játszó skótok győzelmére 3.75, a döntetlenre 3.40, az angolok sikerére pedig 2.15 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply