Fernando Santos hisz abban, hogy Ronaldo gólt rúg a magyaroknak

2016. June 22. Wednesday in Hírek, UEFA EURO-2016

Cristiano Ronaldo
Az EB eddig nem Cristiano Ronaldo tornája, a klasszis dekoncentráltan futballozott az első két mérkőzésén, még tizenegyesből sem talált be.

A portugálok kerete tele van klasszis játékosokkal, a csapat mégis leginkább Ronaldo jó teljesítményében bízhatott a torna előtt. A Bajnokok Ligája-győzelemmel zárult idény után a Real Madrid sztárja kissé talán fáradtan érkezett meg Franciaországba, ezt mutatja legalábbis, hogy két mérkőzés után még nem szerepel egyetlen gól sem a neve mellett. Pedig lehetőségei voltak bőven, még egy tizenegyest is elvégezhetett, amit a kapufára lőtt az osztrákok ellen.

Fernando Santos szövetségi kapitány nem aggódik csapatkapitánya formája miatt, szerinte a magyar válogatott ellen Ronaldo egészen biztosan beveszi a kaput.

“Ronaldo olyan játékos, aki mindig sok gólt szerez, biztos vagyok benne, hogy a magyar válogatott ellen eredményes lesz. Szerintem hasonló meccs vár ránk, mint az osztrákok és az izlandiak ellen, fontos, hogy jól használjuk ki a megnyíló területeket. Nem számít, hogy csúnyán vagy szépen játsszunk, a győzelem a fontos” – mondta Santos.

Érdekesség, hogy a szövetségi kapitány regnálása alatt most, az osztrákok elleni, 0-0-ra végződő összecsapáson fordult először elő, hogy a portugál válogatott nem szerzett gólt egy meccsén.

“A felkészülés során minden meccsen szereztünk gólt, úgy érzem, a magyar válogatott ellen is fogunk. Az első két csoportmérkőzésen rengeteg helyzetünk volt, most is így lesz, de ezúttal a győzelem is meglesz” – tette hozzá a szakember, aki Ronaldo gólerőssége mellett abban is bízhat, hogy a portugál válogatott eddigi hat Eb-szereplése mindegyikén továbbjutott a csoportkörből.

Arra, hogy Ronaldo gólt szerez a magyarok ellen, 1.80 a szorzó.

A magyar és a portugál válogatott eddig tízszer mérkőzött meg egymással, három döntetlen mellett hét portugál sikert hoztak ezek a találkozók. Ha Ronaldo pályára lép szerdán, akkor ez lesz 17. Eb-mérkőzése, ami rekord az Európa-bajnokságok történetében, illetve a 30. meccse nagy világeseményeken (az eddigi 29-en 9 gólt szerzett).

A négy ponttal a csoport élén álló magyar válogatott szerdai győzelmére a szorzó 12.00, a döntetlenre 4.00, a portugálok diadalára 1.44.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply