El Shaarawyt a Roma igazolta le

2016. June 22. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Stephan el Shaarawy
Az AS Roma kedden két játékos leigazolását jelentette be, Stephan El Shaarawy mellett Norbert Gyömbér is az olasz fővárosba igazolt.

A Roma hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte Stephan El Shaarawy játékjogát a Milantól. Az olasz nemzeti csapattal a franciaországi kontinenstornán szereplő támadó az elmúlt idényt kölcsönben töltötte, előbb a Monacóban, majd a Romában szerepelt. El Shaarawy 16 meccsen nyolc gólt szerzett Rómában, többek között ennek is köszönhette a válogatott meghívót Antonio Contétól.

A római kölcsönszerződésben foglaltak szerint a Roma ma éjfélig 13 millió euróért megvásárolhatta a csatár játékjogát, és ezzel végül az utolsó pillanatban élt is, El Shaarawy pedig 2020-ig szóló szerződést köthet a klubbal.

Az olasz válogatott támadó mellett kedden egy másik labdarúgó is a Romába igazolt: a szlovák válogatott Norbert Gyömbér a Cataniát hagyta el a fővárosiak hívására. A hírek szerint a farkasok 1,5 millió euróért szerezték meg az Eb-n magabiztosan játszó védőt, aki El Shaarawyhoz hasonlóan az elmúlt szezont kölcsönben a Románál töltötte.

“A 23 éves Gyömbér az elmúlt szezonban kölcsönben kilenc meccsen szerepelt a csapatban, a klub pedig úgy döntött, hogy él opciós vásárlási jogával. A szlovák válogatott játékos három éves szerződést kötött, amely 2019-ig köti az egyesülethez” – szól a Roma bejelentése.

Az olasz válogatott szerdán az írek ellen lép pályára a franciaországi Európa-bajnokságon, úgy, hogy már a meccstől függetlenül biztosan csoportelsőként jut tovább a legjobb 16 közé. Az olaszok sikerére a szorzó 2.50, a döntetlenre 3.20, az írek győzelmére 3.25. A csoport másik meccsén Belgium csap össze Svédországgal.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply