Ferdinand a Reading játékosa lett

2014. August 12. Tuesday in Angol Championship, Hírek

Nigel Adkins
A Reading az előző szezonban nem tudta megvalósítani célját, így a következő idényben is a Championshipben szerepel, és újra megpróbál visszakerülni az élvonalba.

 

Nigel Adkins együttese hullámzóan szerepelt az előző idényben, végül kevéssel ugyan, de lemaradt a rájátszásról is a Championshipben. A hétvégén megkezdődött évadban ismét a felkerülést tűzték ki célul a klub vezetői, a csapat az első fordulóban 2-2-es döntetlent játszott a Wigan otthonában.

A nyári erősítések még nem értek véget a klubnál, a Reading hétfőn bejelentette, hogy kétéves szerződést kötött Anton Ferdinanddal. A korábbi korosztályos válogatott játékos a West Ham, a Sunderland és a QPR színeiben játszott korábban Angliában, de tavaly nyáron légiósnak állt, és egy idényt eltöltött a török Antalyasporban.

A törökországi kaland nem sikerült jól a 29 éves védő számára, klubja felbontotta szerződését, így Ferdinandot ingyen leigazolhatta a Reading.

“Egy évig távol voltam az angol futballtól, és nehéz időket éltem át. Nagyon örülök, hogy a Readingben folytathatom, igazán családi hangulat uralkodik a klubnál. Sokan leírtak már, kételkedtek bennem, ezért szeretnék bizonyítani magamnak és a szurkolóknak is, remélhetőleg feljutáshoz tudom segíteni az együttest” – jelentette ki Ferdinand.

A Reading szombaton az első fordulóban diadalmaskodó Ipswich gárdáját fogadja. A hazai győzelemre 2.30, a döntetlenre 3.25 az odds, a vendégek sikerére 3.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply