Kidőlt a Barcelona új kapusa

2014. August 12. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Marc-Andre ter Stegen
A Barcelona a sikertelen előző idényt követően igyekezett megújulni a nyáron, de a frissen igazolt játékosok közül többen is sérüléssel bajlódnak.

 

A napokban bejelentett Thomas Vermaelen sérülésével tisztában volt a szakmai stáb, a belga válogatott védő még a világbajnokságon szenvedett komolyabb húzódást, és azóta sem tudott edzésbe állni. A hátvéd így a bajnoki rajton még biztosan nem lehet ott a katalán együttesben, a szakmai stáb csak a felépülése után kezdheti meg beépítését a csapatba.

Könnyen lehet, hogy nem állhat együttese rendelkezésére Marc-Andre ter Stegen, a nyáron a Mönchengladbachtól igazolt fiatal kapus az egyik edzésen szenvedett hátsérülést.

A Barcelona közleménye szerint az orvosi stáb kedden alaposabban is megvizsgálja a játékost, és azt követően dől el, hogy Ter Stegennek mennyit kell kihagynia.

A német kapus számára nem jött jókor ez a sérülés, hiszen ezekben a hetekben nagy csata zajlik a Barcelona három kapusa között, hogy ki legyen az első számú hálóőr az együttesben. Ter Stegen kiesése után Claudio Brava és Jordi Masip némi előnybe került, a hírek szerint Luis Enrique csak az utolsó pillanatban, az edzésmunka tapasztalatainak fényében határoz arról, hogy melyikük kezdi meg az idényt a kapuban, és ki szorul a kispadra.

A sztárok már teljes erővel edzenek, Lionel Messi, Xavi és Neymar is visszatért szabadságáról, és együtt készülnek a keret többi tagjával.

A Barcelona augusztus 24-én az Elche ellen, hazai pályán kezdi meg szereplést a bajnokságban. Győzelmére 1.10 az odds, a döntetlenre 9.00, az Elche diadalára 21.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Leave a Reply