Felszabadult játék a KTE-Pápa meccsen

2014. May 10. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Vladan Savic

A Kecskemét légiósa, Vladan Szavics szerint felszabadultan játszhatnak a bajnokság utolsó három fordulójában, és reméli, hogy ez a mentalitás győzelemhez vezet a Lombard elleni meccsen is.

 

A középmezőny egyik rangadóján a kilencedik helyen álló Kecskemét a tizedik Pápát fogadja szombaton délután, a KTE együttesének 33, a Lombardnak 30 pontja van, így a vendégek beérhetik pontszámban a mostani ellenfelet, ha sikerül idegenben nyerniük.

Egyik csapat sem esik ki az élvonalból, ez három fordulóval a vége előtt már eldőlt, Vladan Szavics, a kecskemétiek egyik legjobb légiósa szerint ez megnyugtathatja a csapatot. “Január-február környékén is még csak alakulóban voltunk, éppen ezért is nagy eredmény, hogy idáig jutottunk. Nincs már akkora nyomás rajtunk, így ennek szellemében felszabadult játékot, jó eredményeket várok a hajrában. Mindhárom meccsen van keresnivalónk, így reményeim szerint meg tudjuk erősíteni pozíciónkat, esetleg előre is tudunk lépni” – fogalmazott Szavics.

A Pápa elleni meccsről a légiós elmondta, hogy tavaly sikerült legyőzniük a Lombardot, az idén azonban kikaptak tőlük a bajnokságban, de reméli, hogy most sikerül ismét nyerni.

A vendégek fiatal játékosa, Király Botond a klub honlapjának azt mondta, hogy egy nagyon erős Kecskemétre számít szombaton, noha szép emlékei vannak az utóbbi időben a KTE elleni meccsekről, hiszen a bajnoki 3-1-es győzelem mellett a Ligakupában is továbbjutottak ellenük.

“Most azonban nem ugyanaz a Kecskemét lesz az ellenfelünk, hiszen képesek bravúrokra és meglepő vereségekre is, szélsőséges eredményeik vannak. Biztos hazai pályán hajtanak majd a győzelemért, de mi is javítani szeretnénk, így jó összecsapásra számítok” – mondta Király Botond.

A Kecskemét győzelmére 2.30, a döntetlenre 3.30, a Pápa sikerére pedig 3.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply