Besic elhagyná a Fradit

2014. May 10. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Ferencváros fiatal védője, Muhamed Besic egy bosnyák lapnak azt nyilatkozta, hogy bár sokat fejlődött Magyarországon, de a világbajnokság után szeretne egy nagyobb klubban játszani.

Gyömbér Gábor

Jelenleg úgy néz ki, hogy egyetlen focista lesz a labdarúgó-világbajnokságon a magyar NB I-ből, Muhamed Besic ugyanis tagja a bosnyák válogatott 24 fős keretének, amelyből 23 játékos utazik majd Brazíliába. Safet Susic szövetségi kapitány úgy fogalmazott, hogy szerinte csak Besic tudja megfogni egyik csoportellenfelük, az argentin csapat sztárját, Lionel Messit, így szinte biztos, hogy a Ferencváros védője bekerül a szűk keretbe. Nem sokáig lesz azonban a zöld-fehérek játékosa a mindössze 21 éves hátvéd, már ha hinni lehet annak, amit ő maga nyilatkozott a Haber.ba bosnyák honlapnak.

“Úgy érzem, hogy az elmúlt két évben rengeteget fejlődtem Magyarországon, ugyanakkor azt gondolom, hogy eljött a váltás ideje, ezzel azonban csak a világbajnokságot követően szeretne foglalkozni” – fogalmazott Besic, akinek élő szerződése van a Ferencvárosnál. A klub vezetői ugyan a keret egyik legértékesebb játékosának tartják, de többször kinyilvánították, hogy megfelelő ajánlat (milliós nagyságrendű eurókról van szó) esetén elengedik Besicet.

A hétvégén azonban még ott lehet a tehetséges játékos a Fradiban, amely a Diósgyőrt fogadja szombaton kora délután a Puskás Ferenc Stadionban. A mérkőzés sorsdöntő lehet a harmadik hely szempontjából, hiszen három fordulóval a vége előtt a Ferencváros a negyedik helyen áll 48 ponttal az ugyancsak 48 pontos Videoton mögött, a Haladás az ötödik 45 ponttal, de még a DVTK-nak is van esélye, hiszen 43 pontja van, de ha szombaton kikap, akkor szertefoszlanak a dobogóról szőtt álmai.

Legutóbb két hete a Ligakupa elődöntőjében találkozott a két csapat, akkor a Puskás Ferenc Stadionban Alves és Bacsa góljával 2-1-re a Diósgyőr győzött. A vendégek mostani sikerére 5.00, a döntetlenre 3.75, a Ferencváros győzelmére pedig 1.66 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply