Fellaini is tagja a belgák keretének

2014. October 6. Monday in Egyéb, Hírek

Marouane Fellaini
Marouane Fellaini, a Manchester United belga középpályása is tagja hazája nemzeti válogatottjának, annak ellenére, hogy menedzsere, Louis van Gaal szerint még nincs százszázalékos állapotban.

 

A United szakvezetője szerint Fellaini még nincs olyan állapotban, hogy 90 percet is a pályán tudjon tölteni, ez azonban egyáltalán nem zavarja Marc Wilmots belga szövetségi kapitányt, aki így is számít a középpályás szolgálataira a közelgő Európa-bajnoki selejtezőkön.

Fellaini ugyan már a társaival edz, Van Gaal egyelőre nem tervezte a bevetését, viszont könnyen lehet, hogy hazája nemzeti válogatottjában pályára fog lépni, még ha nem is kezdőként.

“Fellaini biztos, hogy rendben van” – mondta Wilmots. “Tudom, hogy nem játszott eddig valami sokat, de ég a tűztől, hogy pályára léphessen. Mindenféleképpen segíteni akarja a csapatot, magára akarja húzni a címeres mezt, még akkor is, ha csak tíz-tizenöt percet kap. A játéka nagyon hasznos tud lenni a mi számunkra, különböző taktikai utasításoknál kulcsszerepet kaphat. Belgiumban nem találni még egy olyan középpályást, aki hozzá hasonló képességekkel van megáldva, egyszerűen nem lehetett kihagyni a keretből.”

Belgium pénteken Andorrát fogadja, majd három nappal később Bosznia-Hercegovinához utazik. A Wilmots-csapat még nem játszott a mostani selejtezősorozatban, míg Andorra Walestől, Bosznia pedig Ciprustól kapott ki – utóbbi eredmény nem kis meglepetést szolgáltatott.

A Benelux állam főleg Eden Hazard teljesítményében bízik, aki az Arsenal ellen 2-0-ra megnyert összecsapáson fantasztikus formát mutatott, gólt is szerzett, így a Chelsea továbbra is magabiztosan vezeti az angol bajnokságot.

A belgák győzelmét 1.001 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 19.00, a vendég andorraiak sikerére pedig 51.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply