A Pápa ellen megszakadt a Haladás nyeretlenségi sorozata

2014. October 5. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Szombathelyi Haladás kétgólos győzelmet aratott a vendég Pápa ellen a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

A hazai együttes legutóbb még augusztus 2-án, a Kecskemét otthonában tudta begyűjteni a három pontot, s most hétmeccses nyeretlenségi sorozatát szakította meg. A Pápa ugyanakkor immár hét találkozó óta nem tud győzni, és gólt is augusztus 16-án, a Dunaújváros ellen szerzett legutóbb.

OTP Bank Liga, 10. forduló:

Szombathelyi Haladás-Lombard Pápa Termál 2-0 (1-0)

Rohonci út, 2240 néző, v: Kassai
gólszerzők: Rocchi (32.), Gyurján (83.)
sárga lap: Fehér Z. (21.), Iszlai (47.), Jagodics M. (65.), Schimmer (86.), illetve Csizmadia (23.), Sluka (29.), Frizoni (34.), Popin (55.), Jagodics B. (57.)

  • Haladás: Rózsa – Schimmer, Fehér Z., Katona M., Devecseri – Iszlai, Jagodics M. – Nagy O. (Szakály A., 71.), Radó (Németh M., 87.), Gaál B. (Gyurján, 61.) – Rocchi
  • Pápa: Szűcs L. – Csizmadia, Jagodics B., Bogunovic, Frizoni – Coroian (Zulevs, a szünetben), Tóth G., Nagy T. (Faggyas, 74.), Sluka – Kenesei, Popin (Waltner, 61.)

Az első félidőben mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, de a házigazdák többet tettek a vezetés megszerzéséért, és Tommaso Rocchi szépségdíjas találatával megérdemelten kerültek előnybe.

A szünet után egy-egy helyzetet leszámítva a mezőnyben folyt a játék, bár a Haladás kontrákból azért próbált veszélyeztetni. A hajrában aztán ismét betaláltak a szombathelyiek, amivel el is dőlt a találkozó. Megérdemelten nyertek a hazaiak.

slr \ scp \ gtr

MTI 2014. október 5., vasárnap 20:40

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply