Van Gaal: Még ennél is több kell

2014. October 6. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Louis van Gaal
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere amondó, csapatától még jobb teljesítmény kell, ami meg is fog jönni, ami nem jó hír az ellenfeleknek.

 

A United vasárnap 2-1-re legyőzte az Everton együttesét, de a három pont megszerzésében David De Gea óriási szerepet vállalt: az első félidőben kivédte Leighton Baines tizenegyesét, majd további három másik bravúrt is bemutatott. A hazaiak góljait Angel Di María és Radamel Falcao szerezte, utóbbi az argentin sztár passzát váltotta gólra.

Van Gaal elismerte, hogy együttesének még van hová fejlődnie, támadásban és védekezésben egyaránt.

“Nem játszunk jól, de máris negyedikek vagyunk a tabellán. Mi lesz akkor, ha még jól is fogunk játszani?” – mondta a holland szakember a találkozót követően. “Az első félidő végén David parádésan védte a büntetőt, amire nagy szükségünk is volt. A mérkőzés hajrájában is nagyon jól teljesített, hiszen három alkalommal is nagyot kellett védenie. Ezek a lövések a tizenhatoson kívülről jöttek, a hatástalanításuk pedig nagyon nehéz, mert nem sokat látni az előtted állók miatt. Mondtam neki, hogy egy kapusnak az a legjobb, ha minél többet véd, hiszen a védések visszaadják az önbizalmát.”

A United bajnoki címét 15.00 szorzóval lehet megjátszani, míg arra, hogy a csapat az első négyben zár 1.57 az odds.

Az MU futballistái jó szájízzel vonulhatnak a kéthetes pihenőre – már aki pihenhet, hiszen világszerte felkészülési illetve selejtező meccseket játszanak, a manchesterieknél pedig rengeteg válogatott van, aki kapott meghívót hazája nemzeti együttesétől.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply