Felállna a padlóról a Nyíregyháza

2014. October 5. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A biztató szezonkezdet után hullámvölgybe került az NB I egyik újonca, a Nyíregyháza, ráadásul vasárnap is nagyon nehéz mérkőzés vár rá.

Generic

A Szpari a legutóbbi fordulóban Kecskeméten kapott ki 1-0-ra, azt megelőzően a Győri ETO vitte el a három pontot a szabolcsi városból, a két vesztes bajnoki között pedig a harmadosztályú Kisvárda verte ki a Magyar Kupából a nyírségieket. Utóbbi meccsen a Nyíregyháza két góllal is vezetett már, innen állt fel a két osztállyal lejjebb szereplő várdai együttes.

A sorozatos vereségek után a Nyíregyháza már csak a 14. helyen áll a tabellán, és három pont választja el a kieső zónától. Szokol Zsolt, a csapat védője elárulta: nem túl jó a hangulat az öltözőben mostanában, de bízik benne, hogy hamarosan feláll együttese a padlóról, és elkezd felfelé kapaszkodni a tabellán.

“Két vereség után fel kell állnunk a padlóról. Az MTK elleni sem lesz könnyű mérkőzés, de úgy érzem, hogy ki tudunk jönni a gödörből, és pontot, esetleg pontokat hozunk Budapestről. Végre volt egy olyan hetünk, amikor sokat tudtunk edzeni, jól rá tudtunk készülni a mérkőzésre” – mondta Szokol.

A nyírségiek a második helyen álló, nagyszerű formában futballozó MTK átmeneti otthonában, a Bozsik-stadionban lépnek pályára. A kék-fehérek legutóbbi négy bajnokijukat kivétel nélkül megnyerték, ráadásul a Győri ETO és a Ferencváros is a legyőzött riválisok között volt.

Szokol az esélyek ellenére bízik benne, hogy hasonlóan szép emlékeket szerez az MTK ellen, mint négy évvel ezelőtt, az Újpest színeiben futballozva.

“Van egy nagyon jó emlékem, négy éve az Újpesttel játszottunk a Hidegkuti-stadionban, akkor 1-4-ről fordítottunk és nyertünk 5-4-re” – mondta a hátvéd.

Az MTK győzelmére 1.33 az odds, a döntetlenre 4.50, a Nyíregyháza diadalára 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply