Eto’o nélkül maradt Kamerun

2014. June 17. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Samuel Eto'o
Kamerun a vártnál gyengébb játékkal 1-0-ra kikapott Mexikótól a világbajnokság első fordulójában, és a folytatás sem kecsegtet sok jóval az afrikaiak számára.

 

A kameruniak nemcsak azért vannak nehéz helyzetben, mert Horvátország és Brazília is erősebbnek tűnik náluk, hanem azért is, mert leggólerősebb játékosuk, Samuel Eto’o megsérült a második kör előtt.

A Chelsea támadója az előző hetekben térdsérüléssel bajlódott, és bár a mexikóiak ellen vállalni tudta a játékot, állapota visszaesett a terhelés hatására. A kameruni orvosi stáb mindent megtesz annak érdekében, hogy játékra kész állapotba hozza a csatárt, de nem sok jót jósolnak a futballistának.

“Az orvosok megerősítették, valószínűleg nem tudok játszani a horvátok ellen szerdán. A térdemmel van a gond, továbbra is erős fájdalmat érzek” – jelentette be Eto’o a Twitteren.

A támadó a hétvégén az összes edzést kihagyta, és Volker Finke szövetségi kapitány is lemondott a játékáról, Vincent Aboubakar vagy Fabrice Olinga helyettesíti a horvátok elleni meccsen, amelyen egy esetleges vereség bizonyosan megpecsételné a kameruniak sorsát.

A horvát győzelemre 1.61 az odds, a döntetlenre 4.00, a kameruni diadalra 6.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply