Erősítésre szorul az Újpest kerete

2014. August 9. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Pécs egy súlyos hazai vereséggel kezdte, majd egy döntetlennel folytatta a bajnokságot, míg az Újpest eddig egy győzelemmel és egy döntetlennel áll, így várja a két csapat az egymás elleni szombati összecsapást, amelyet Pécsen rendeznek.

Generic

Az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics szerint nagyon motiválja a hétvégi bajnoki az egész csapatot, és úgy látja, hogy minden játékos készen áll a szombati találkozóra.

“A Pécs ellen tavasszal háromszor is meccseltünk, és bár a bajnokin nem alakult ki sok helyzet, a két kupatalálkozón szerintem élvezetes mérkőzést játszott egymással a két csapat, hasonlóra számítok szombaton is. Igaz, hogy a pécsiek kezdésnek hazai pályán belefutottak egy vereségbe az MTK ellen, de már a múlt héten is lehetett látni, hogy Véber György összekapta a gárdát, szóval egy támadó felfogásban pályára lépő ellenfélre számítok, akik akárcsak mi, szintén a három pontra hajtanak” – fogalmazott az újpestiek edzője.

Hozzátette: tisztában van vele, hogy még erősítésre szorul az újpesti keret, ettől függetlenül bízik abban, hogy nyerni tudnak Pécsen.

A pécsiek új szerzeménye, Heffler Norbert szerint is egyre jobb formában van a Pécs, és ha továbbra is ilyen ütemben fejlődik a csapat, akkor legyőzheti az Újpestet.

“Ha mindenki önmaga legjobbját nyújtja, akkor itthon tarthatjuk a három pontot. Ez azonban nem lesz egyszerű feladat, hiszen az Újpest remek rajtot vett a bajnokságban. Nem kell azonban megijedni tőlük, saját magunkban kell bíznunk” – mondta Heffler, aki szerint kontrákra fognak majd játszani a lila-fehérek, akiknek ehhez a játékhoz meg is vannak a gyors játékosaik.

Arra, hogy a Pécs hazai pályán győzni tud, 2.80 a szorzó, a döntetlenre 3.25, az Újpest sikerére pedig 2.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply