Reina a Bayern Münchenben folytatja

2014. August 9. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Pepe Reina
Pepe Reina három évre írt alá a német gárdához, amelynek vezetőedzője, Josep Guardiola ragaszkodott a leigazolásához.

 

Reina a Barcelona neveléseként lett felnőtt labdarúgó, de nem maradt sokáig a katalánoknál, miután pályafutása kezdetén kevés lehetőséget kapott. A Barcelonát a Villarreal követte, majd 2005-ben a Liverpool igazolta le. Az angol együttesnél gyorsan átvette Jirzy Dudek helyét a kezdőben, és évekig volt az elsőszámú választás posztján.

Azonban tavaly nyáron már kölcsönbe került a Napolihoz, ahol újra együtt dolgozhatott Rafael Benítezzel. A kölcsönszerződés jelezte előre, hogy a jövőben nem számítanak rá az Anfield Roadon. A Brendan Rodgers vezette liverpooli gárda Simon Mignolet-val képzeli el a jövőt az alapvonalon, Reina így kénytelen volt új csapatot keresni magának. Azonban a jelek szerint a spanyol válogatott kapust nem zavarja a mellőzöttség, ugyanis a jövőben is számítania kell rá, hogy sok időt tölt majd a kispadon.

Reina végül a Bayern Münchennel egyezett meg, és miután megfelelt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, hároméves szerződést írt alá a bajorokhoz.

A spanyol kapus a Bayern München negyedik nyári igazolása, korábban Robert Lewandowski, Sevastian Rode és Juan Bernat csatlakozott Guardiola keretéhez.

A Bayern München jövő szerdán a Borussai Dortmund elleni Szuperkupa-döntővel kezdi a szezont: a dortmundiak sikerének az oddsa 3.00, a döntetlenre 3.50, a müncheniek győzelmére 2.25 a szorzó.

A két csapat az elmúlt szezonban is összecsapott egymással a német Szuperkupáért, akkor a Borussia Dortmund 4-2-re győzte le legnagyobb riválisát a szezonnyitón.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply