Élvezik a sikert a franciák

2014. July 3. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Paul Pogba
Franciaország a hajrában szerzett két góljával jutott tovább Nigéria ellen és készülhet a negyeddöntőre. Ellenfele Németország csapata lesz, amely nehéz meccsen, csak hosszabbításban szerzett góljukkal tudtak túllépni a rendkívül jól küzdő algériaiakon.

 

Stephen Keshi, az afrikaiak szakvezetője nem volt túl boldog a mérkőzés után, elkeseredettségében a játékvezetőt is bírálta a találkozó után.

A franciák ugyanakkor elismerték, hogy Nigéria ellen hatvan percig nem igazán ment a játék, a hajrára viszont sikerült egy sebességi fokozattal feljebb kapcsolni, és ekkor már kijött a két együttes közötti különbség. Didier Deschamps szövetségi kapitány elégedett együttese eddigi teljesítményével, és optimistán várja a németek elleni találkozót:

“Ott vagyunk a világ legjobb nyolc csapata között, ami nagyon szép dolog. Büszke vagyok a játékosaimra. Nagy volt a feszültség, Nigéria nagyon erős csapat, de továbbjutottunk, a negyeddöntőben vagyunk, és mindent megteszünk, hogy még tovább menjünk. Nem mi vagyunk eddig a vb legjobb együttese, de egész jól teljesítünk. Élvezzük a sikert, de még bőven van hová fejlődni. Szó nincs arról, hogy Franck Ribery nem hiányzik, mindössze így is maradtak még választási lehetőségeim” – mondta a tréner.

Az első találatot szerző Paul Pogba a következő mérkőzésre koncentrál, és elmondta: csapatának semmi oka sincs arra, hogy tartson a németektől.

“Miért kellene félnünk a németektől? Nem kell tartanunk senkitől! Nagyon jó lenne megint Brazíliával találkozni, hiszen még gyerek voltam, amikor legyőztük őket a vb döntőjében, 1998-ban. Addig ugyanakkor még áll előttünk egy feladat, azzal kell foglalkozni” – fogalmazott a középpályás.

Franciaország rendes játékidőben elért győzelmének az oddsa 3.10, a döntetlenre 3.30, a német diadalra 2.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply