Neymar játszhat Kolumbia ellen

2014. July 3. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Neymar
Chile elleni továbbjutásával negyeddöntőbe jutott a brazil válogatott a hazai rendezésű 2014-es világbajnokságon, a legjobb négy közé kerülésért ismét egy dél-amerikai rivális következik.

 

A mérkőzésen kisebb sérülést szedett össze a csapat legnagyobb sztárja Neymar Junior, de úgy látszik pályára tud lépni a következő, Kolumbia elleni összecsapáson. A nyolcaddöntő után felmerült, hogy a játékos esetleg kihagyhatja a Kolumbia elleni találkozót, a brazilok orvosa viszont most mindenkit megpróbált megnyugtatni, hogy a Barca csillaga bevethető:

“Kapott egy medvepuszit, fájdalmai vannak, de szerintem nem lesz gond vele” – fogalmazott Jorge Luiz Runco. A csapatorvos elmondta továbbá, hogy Neymar speciális, elektromos idegstimulációs kezelést kapott a fájdalmai enyhítésére, és az állapota határozottan javul.

“Nem lesz probléma számára a játék” – nyilatkozta a brazil válogatott szóvivője hétfőn.

Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány nem volt elégedett a játékvezetéssel, szerinte az angol Howard Webb játékvezető nem védte meg eléggé a sztárjátékost, akivel ellen több mint 15 alkalommal szabálytalankodtak, és nagyon megdicsérte, amiért végig bírta. Ezek ellenére továbbra is az a téma brazil szurkolók körében, hogy válogatottjuk klasszisa, Neymar játszhat-e a negyeddöntőben, Kolumbia ellen.

Tehát sem Neymarnak, sem másnak nincs súlyosnak tűnő sérülése a braziloknál, viszont David Luiznak a háta fáj, Fernandinhót pedig erős izomgörcs miatt kellett lecserélni szombaton. A brazilok remélik, mindkét labdarúgó bevethető lesz a pénteki, sorsdöntő mérkőzésen. Luiz Gustavo viszont biztosan nem fog játszani pénteken Kolumbia ellen, mivel két sárga lapja után eltiltását fogja tölteni.

A házigazdák rendes játékidőben elért sikerére 1.85 az odds, a döntetlenre 3.70, míg a kolumbiai győzelemre 4.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply