Elszántan készül a Loki

2014. December 7. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér
Az OTP Bank Liga idei utolsó mérkőzése igazi rangadó lesz, a dobogóra igyekvő DVSC-Teva a második helyezett MTK-t fogadja.

 

A bajnoki címvédő DVSC-Teva igen gyatra formában kezdte az idényt, de az ősz végére nagyon belelendült, legutóbbi hét bajnokijának a mérlege hat győzelem és egy döntetlen. Ezzel a Loki a bajnokság legjobb formában lévő együttese, ezt múlt héten a nagy rivális Nyíregyháza a saját bőrén tapasztalta, mikor 5-0-ás zakóval távozott a Nagyerdei Stadionból.

Az MTK ellen aligha lesz ilyen könnyű dolga a hajdúsági együttesnek, Garami József csapata ugyanis a második helyen áll a tabellán, 12 győzelemmel és 4 vereséggel. A debreceniek ugyanakkor bíznak benne, hogy ezúttal a tabellán lejjebb álló együttes győz, ez esetben a Loki öt pontra közelítené meg az MTK-t.

“Kellemetlen ellenfél az MTK, mely jó futballt játszik, és az utóbbi időben jól is szerepel, nem lesz könnyű ellene futballozni. Viszont nekünk is megy a szekér, nem csak, hogy remekül játszunk, ez eredménnyel is párosul. Arra készülünk, hogy feledtessük az augusztusi 1–0-s vereséget. Megnéztük a riválisunk meccseit, tudjuk, ki hova helyezkedik például a pontrúgásoknál, alaposan kielemeztük őket. Elszántak vagyunk, az egész csapat győzelemmel szeretné lezárni ezt az évet” – mondta Verpecz István, a debreceniek kapusa, aki hosszú idő után tért vissza a kezdőcsapatba együttesénél.

A DVSC győzelmére 1.72 az odds, a döntetlenre 3.75, az MTK diadalára 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply