Ásza nélkül utazik Rómába a City

2014. December 7. Sunday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Sergio Aguero
A Manchester City szerdán kulcsfontosságú Bajnokok Ligája-meccset játszik Rómában, de legjobb csatára nem lehet ott a találkozón.

 

A City szombaton 1-0-ra legyőzte hazai pályán az Evertont, ezzel három pontra megközelítette az idénybeli első bajnoki vereségét elszenvedő Chelsea-t (a londoniak 2-1-re kaptak ki a Newcastle otthonában). A manchesteriek egyik szeme mégis sírt a találkozó után, ugyanis Sergio Agüero megsérült, és még a meccs legelején le kellett cseréni.

Az első vizsgálatok térdszalag-sérülést állapítottak meg nála, az ilyen problémák nem jönnek rendbe könnyen, Manuel Pellegrini vezetőedző ezért nem is nagyon reménykedik abban, hogy az argentin csatár pályára tud lépni szerdán, a Roma elleni idegenbeli BL-meccsen.

“Sergio a térdszalagjával bajlódik, vasárnap derül ki, mennyire súlyos a sérülése, de akárhogy is, ez szomorú hír. Nem hiszem, hogy játszani tud a jövő héten. Még várjuk az orvosok diagnózisát, de a legfontosabb dolog, hogy nem lehet ott velünk Rómában, a fontos BL-mérkőzésen” – így Pellegrini.

Agüero 19 találatnál jár az idényben, magasan vezeti csapata házi góllövőlistáját. A szerdai hiánya sokba kerülhet a Citynek, a BL-csoportkör utolsó fordulójában ugyanis kizárólag egy idegenbeli győzelemmel juthat biztosan tovább a nyolcaddöntőbe az angol csapat.

A csoportot a Bayern München magabiztosan nyerte meg, a Roma, a City és a CSZKA viszont egyaránt 5-5 ponttal állva még esélyes a második helyre.

A Roma győzelmére 2.40 az odds, a döntetlenre 3.40, a City diadalára 2.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply